⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

bu dönemde istanbul'da kalmak güzel. Sürekli deplasmanlar yaptık. Bence randers maçı sonrası bu maçta bazı isimler yedek kalabilir

kpaşa biraz dağınık gördüm. Giresun fazla kalitesiz takım, biraz dikkatli olsalar çok rahat kazanabilirlerdi. İlk yedikleri gol komedi zaten

bence kazanırız

Çok güzel bi durum var ve bunu kullanmayı bilmeliyiz.kasımpaşa sahasında ard arda iki maç yapacaz oyuncular kasımpaşa maçında zemini tanımış olarak çıkacak uefa maçı içinde bence iyi bi stad akbilinkindense

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tahminimce çoğu taraftarımız hamsiyle beraber 4 maçta 9 puan alsak harika olur görüşündeydi lig başladığında belki şuan 9 puanı hamsi beraberliğiyle 10 puan olarak güncellemiş olabilirler,işin rengi gedson morutan halil üçlüsünden kilit ikili gedson morutan gelirse 12 puan konuşulmaya başlanır.

Hamsiler iyi press yapıyorlar ve sanki bize göre iki tık daha hızlı hücum yapıyorlar.gervinho canini felan bi bakıyorsun 30-40 metreyi yiyip cezaha sahasına dalıyorlar .
Dürüst olmam gerekirse biz onların bu hızlı oyununa hızlı karşılık vermezssek bana kızmayın ama 3-4 gol yiyebiliriz.atak bile yemeden gol yediğimizi düşünürsek bu anormal değil.

Bizim gerçekten bu sezonun ileri haftaları için kafamızda net fikir oluşması adına umutlanmamız adına en hazır takım olan hamsilere karşı oyunumuz çok önemli olacak

Tahminimce çoğu taraftarımız hamsiyle beraber 4 maçta 9 puan alsak harika olur görüşündeydi lig başladığında belki şuan 9 puanı hamsi beraberliğiyle 10 puan olarak güncellemiş olabilirler,işin rengi gedson morutan halil üçlüsünden kilit ikili gedson morutan gelirse 12 puan konuşulmaya başlanır.

Hamsiler iyi press yapıyorlar ve sanki bize göre iki tık daha hızlı hücum yapıyorlar.gervinho canini felan bi bakıyorsun 30-40 metreyi yiyip cezaha sahasına dalıyorlar .
Dürüst olmam gerekirse biz onların bu hızlı oyununa hızlı karşılık vermezssek bana kızmayın ama 3-4 gol yiyebiliriz.atak bile yemeden gol yediğimizi düşünürsek bu anormal değil.

Bizim gerçekten bu sezonun ileri haftaları için kafamızda net fikir oluşması adına umutlanmamız adına en hazır takım olan hamsilere karşı oyunumuz çok önemli olacak

Trabzon abartıldığı kadar iyi bir takım değil sahada resmen bölünmüş iki takım gibiler bir bölüm hücum diğer bölüm savunma yapıyor dağınıklar baya. Sivas ve Malatya maçlarında rakip takımlar daha çok şut çektiler buna rağmen Trabzon kazandı çünkü ön taraftaki oyuncular çok yetenekli ama bizim savunmamız gayet iyi, Trabzon'un kolayca bizi yeneceğini sanmam açıkçası tabi ekstra kırmızı kart vs olmazsa.

Son düzenleme:
Trabzon abartıldığı kadar iyi bir takım değil sahada resmen bölünmüş iki takım gibiler bir bölüm hücum diğer bölüm savunma yapıyor dağınıklar baya. Sivas ve Malatya maçlarında rakip takımlar daha çok şut çektiler buna rağmen Trabzon kazandı çünkü ön taraftaki oyuncular çok yetenekli ama bizim savunmamız gayet iyi, Trabzon'un kolayca bizi yeneceğini sanmam açıkçası tabi ekstra kırmızı kart vs olmazsa.

Hava çok önemli,iki iştahlı başlıyorlar maçlara biz hataya karşıda diğer maçalarımızdada kırılgandık ve dağınıktık .allah korusun hamsi maçında bianda skor 2-0 olursa sıkıntı büyük olabilir.hatay çok kötü olmasına rağmen zorlandık rakibe kabullendiremedik kaybedeceklerini .hamsiler 2-0 olduğunda maç bitti havasına girdiler buyüzden sıkıntı yaşadılar ,bize karşı 2-0 da bile böyle düşünmeyeceklerdir daha iştahlı daha konsantre oynayacaklardır muhtemelen.

Dün gördügümüz hakem rezaletinden sonra hala takimina destek yerine köstek olan varsa iyi düsünsün Galatasarayli olup olmadigini. Adamlar dün cok net kirmizi karti ve penaltiyi vermedi. Devre arasinda Hatay'in hocasi aninda cikardi Ribeiro'yu. Baskanimizi daha sezona bismillah demeden PFDK'ya sevk ettiler !

Trabzonspor'un belli bir dakikadan sonra fizik gücü yerlerde sürünüyor. Sivas biraz akilli olsa dün 2-2'yi cok rahat bulurdu ama kulübenin yetersizligi hamle gücü olarak Riza Calimbay'in elini kolunu bagladi. Anadolu takimlarinda yeterli sayida yedek oyuncu yok.

Bence ilk 3 maçımız ligin en zayıf 3 takımına denk geldi.Trabzon maçında ne oynayacağımızi merak ediyorum.Zira bence ligin en güçlü takımı onlar şu anda.
Onlarda ahım şahım değil
Korkutucu duruyorlardı ama keskin bir oyunlarıda yok
Durdurup çakmalıyız
Heyecanlı heyacanlı oynamayı bırakmak lazım
Basketbol değilki her atakta gol atmaya çalışan bir takım var
Atakları düzgün bitirirsek ,boey reis wakameyi durdurur bence

bu dönemde istanbul'da kalmak güzel. Sürekli deplasmanlar yaptık. Bence randers maçı sonrası bu maçta bazı isimler yedek kalabilir

kpaşa biraz dağınık gördüm. Giresun fazla kalitesiz takım, biraz dikkatli olsalar çok rahat kazanabilirlerdi. İlk yedikleri gol komedi zaten

bence kazanırız

Cakiyormuyuz?

K.Pasa sanki Giresundan daha iyi ?

Bence ilk 3 maçımız ligin en zayıf 3 takımına denk geldi.Trabzon maçında ne oynayacağımızi merak ediyorum.Zira bence ligin en güçlü takımı onlar şu anda.
Ben de Trabzon maçından çok korkuyorum açıkçası. Fatih Terim maça özel bir süpriz yapmazsa şu oyunla Trabzon içimizden geçer. Hatta sakatlık, performans düşüklüğü vs. gibi şeyler yaşamazlarsa şampiyonluğun en büyük favorisi olurlar.

Cok zorlanacagimizi dusunmuyorum. Morutan'i da izleriz sonradan da olsa ki ben ilk 11 bekliyorum Avrupa maci sonrasi Feghouli vs rotasyona girmeli. Istedigimiz (!) oyunu yansitirsak rahat kazaniriz. Skor da verelim :) 1-3

Kasımpaşa Giresun maçının özetini izledim. Kötü Giresun bile bir çok pozisyona girmiş. Kolay kazanmamız gerekiyor. Umarım aksilik olmaz.

Kasımpaşa Giresun maçının özetini izledim. Kötü Giresun bile bir çok pozisyona girmiş. Kolay kazanmamız gerekiyor. Umarım aksilik olmaz.
Bein'deki özet mi yanıltıcı bilemedim ama, Kasımpaşa'nin iki pozisyonu var, iki gol. Biri uzaktan şut ile kaleci hatası, diğeri de 90+'da gelen kontra gölü. Gerisi komple Giresun pozisyonları.

Yanlız yine de küçümsememek lazım, bireysel kalite olarak iyi oyuncuları var bayağı. Hata yaparsak cezayı kesebilirler.

@Murat Saylak sen izledin mi bunların maçını? Varsa Kasımpaşa analizi alalım bir dal.

Bein'deki özet mi yanıltıcı bilemedim ama, Kasımpaşa'nin iki pozisyonu var, iki gol. Biri uzaktan şut ile kaleci hatası, diğeri de 90+'da gelen kontra gölü. Gerisi komple Giresun pozisyonları.

Yanlız yine de küçümsememek lazım, bireysel kalite olarak iyi oyuncuları var bayağı. Hata yaparsak cezayı kesebilirler.

@Murat Saylak sen izledin mi bunların maçını? Varsa Kasımpaşa analizi alalım bir dal.
Evet bein özetini izledim. Hoş ona da gerek yok fazla. Bunlar hazırlık döneminde herhalde bütün takımlarla maç yaptılar biz dahil. Hepsinde de bence kötü oyun vardı. Ama haklısın hiç bir maçı küçük görmemek gerekli.

Geri
Üst Alt