⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

skor tahminim 1-3

diagne cicildau kerem

randers maçının 2. yarısındaki büyük takım oyununun gelenek haline gelmeye başladığını gördüğümüz bi müsabaka dilerim.

11

muslera
boey luyindama nelsson ömer
taylan aytaç
cicaldau
morutan mohamed bay

hafif rotasyonlu böyle 11 bekliyorum. morutan 11 çıkarsa sürpriz olmaz

muslera
boey-luyindama-nelsson-p.v.a
berkan
barış-cica-kılınç-kerem
mohamed

#re re re

Muslera
Sasha Grey-Boss-Ragnar-PVA
Taylan-Cica-Berkan
Morutan-Mohammed-Barış

Mostafa morutan ve barışın çılgın attığı bir maç mi geliyor yoğusaaa. Zevkten dört köşe oluruz yemin billah.

Galatasaray'ın Younes Belhanda'nın gidişinden sonra oynayacağı 21. resmi maç.

sezon başından beri ilk kez randers maçında düzgün görüntü veren takımı fazla bozma taraftarı değilim.

o yüzden cicaldau'yu kenarda tutup feghouli ile oynardım ben olsam. hücumu güzel yönlendirdiği kanaatindeyim.

barış'ı ilk 11'e alıp solda babel yerine kerem ile kerem-feghouli-barış hattı kurulabilir.

forvette diagne devam eder. alpaslan yerine de nelsson döner

Donk sıkıntı çıkaracak bize

Ne yapıp edip Boey'i ara ara dinlendirmenin yolunu bulmalıyız. 3 günde bir bu tempoyla ne kadar devam edebilir bilmiyorum.

Ne yapıp edip Boey'i ara ara dinlendirmenin yolunu bulmalıyız. 3 günde bir bu tempoyla ne kadar devam edebilir bilmiyorum.

Bu maçlık idare etsin renktaş. Milli arada dinlenir. Ondan sonrada Yedlin’i erken öne geçtiğimiz maçlarda bol bol içeri almalıyız.

Maç sonrası transfer dönemi belli ki hareketli geçecek. Bu maçı alıp keyifle o döneme girmeliyiz. #KONSANTRASYON

Geri
Üst Alt