- 20 Eylül 2009
- 19.016
- 17.558
- 2.773
Mustafa cezalı olması lazımPena
Omar Nelsson Marcao Pva
Taylan Berkan
Emre Morutan Kerem
Mostafa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa cezalı olması lazımPena
Omar Nelsson Marcao Pva
Taylan Berkan
Emre Morutan Kerem
Mostafa
olmıcak bu çocuk
Torrent adam eder..olmıcak bu çocuk
ilk geldiginde firtina gibiydi ya bende potansiyeli var ama duzenli oynamasi lazim bu saatten sonra ligde kaybedecek birseyimiz yok feghouli babel oynayacagina bu oynasin toparlanacaktir eminim, Cicaldau da sittin sene birsey olmazda bundan umutluyum.olmıcak bu çocuk
ilk geldiginde firtina gibiydi ya bende potansiyeli var ama duzenli oynamasi lazim bu saatten sonra ligde kaybedecek birseyimiz yok feghouli babel oynayacagina bu oynasin toparlanacaktir eminim, Cicaldau da sittin sene birsey olmazda bundan umutluyum.
Bunun olayı Torrent ya da başka hocalık gibi durmuyor. Yetenek var ama kafa yok, fazla takıntılı; adam kendine kızıyor sürekli. Bu stresle çok yaşamaz zatenTorrent adam eder..
bencil olmaBen Galatasarayizlerken hic yorulmuyorum .Dinlenmeye gerek yok
yok deli Hıncal var bir deTakımın başında Fatih Terim olsaydı Barcelona'yı elerdik diyen bir tek ben miyim?
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takımın başında Fatih Terim olsaydı Barcelona'yı elerdik diyen bir tek ben miyim?
Geldim işte dostum yüzün gülsün beTakımın başında Fatih Terim olsaydı Barcelona'yı elerdik diyen bir tek ben miyim?
Bu sene bizi cok uzduler dinlenmesinler.Antepe gecirelim ondan sonra dinlenirler bol bolbencil olma
topçularımız dinlenmeli
muhakkak geçireceğizBu sene bizi cok uzduler dinlenmesinler.Antepe gecirelim ondan sonra dinlenirler bol bol
muhakkak geçireceğiz
muhakkak geçireceğiz