⚽ SL 21/22 H:30 | Gaziantep FK 3-1 Galatasaray | MS | 20 Mart

Daha 8 maç varmış bitmiyor arkadaş! 90 maç oynamışız gibi geliyor

Ş6 maçta en kötü berabere kalsak fenamı olırdu. Ama berkan buna izin vermedi.

Kalecisinden forvetine hepsi kendine yakışan leş oyunu oynadı, bu kadar paraları kazananlar böyle rezil işler yapmamalı.
Muslera da dahil takım büyük çoğunluğunu artık burada işi yok. Umarım bu iş başkanı değiştirmekle başlar. Balık baştan kokarmış!

Ömer cezalı olmasaydı o da kesin ilk 11 çıkardı bugün.

1647788288080.webp

Morutan hucumda iyi degildi belki ama bekine yardim ediyordu Babeli alip bokunu cikardi stajer hocamiz

elmas gitsin de campos da gider oyuncuları kim satacak yüksek paralara campos için 1 sene daha kalmalı

Torrent kalsın deniyordu şimdi yine gitsin deniyor seyirci profilimiz ilginç gerçekten torrentin takımı mı bu takım o kurmadı ki taylan berkan cica morutan emre orta sahasıyla klopp gelse ne yapacak hele bi de yorgunken takım

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

valla bu takımı önümüzdeki yıl yeni bir başkan ve yönetim kurulu isimlerin gram önemi yok yeterki belmas ve bejekeli hain ışıtan olmasın ve Okan Buruk ayağa kaldırabilir.Tabi bu 2 rumeni elden çıkarıp gelen parayı iyi değerlendirebilirsek ama olurda bu yrd.hoca devam ederse belmasla beraber bu sene başaramadıklarını seneye garanti başarır ve bizi küme düşürürler

Bu rezil sezonun en büyük iki sorumlusu Terim ve Elmas denilen vasıfsızken Torrent'e yardıranlara da Allah akıl fikir versin diyorum. Sezon öncesi transfer planlamasını kamp programını falan da Torrent yaptırdı herhalde?
Hiç sorma... Torrent, Ali, Veli, Mehmet... Kim gelirse gelsin bu takım maksimum bu kadar.

Terimciler,terim düşmanı torentciler,başkancılar sizin yatacak yeriniz yok.
Ulan isimleri bırakın birazcık Galatasarayı düşünün utanmaz adamlar.

Evet iş bilmez taraftarlar evet kadro süper semih takımın ağzını sçtı.evet kurban kim konuşun…

Bıktırdınız ulan..

Sene başından belliydi transferlerin yetersizliği..tepki koyacaksın arkadaş tepki.İsim fanatikliğini bırakacaksın…

Bu başkan ve yönetim bu genel kurul yapısı ve bu iş bilmez taraftarların olduğu yerde bizden hiçbir halt olmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yazıklar olsun, bu kadar kötü bir sezon hatırlamıyorum.

Demek ki büyük maçlar da ne terimin ne de torrentin bir etkkisi yokmuş oyuncular kendi kendine bir şeyler oynuyorlarmış. Anadolu maçlarında ne hallere düştüklerini görüyoruz

Geri
Üst Alt