⚽ SL 21/22 H:30 | Gaziantep FK 3-1 Galatasaray | MS | 20 Mart

İyi oynamıyoruz bir yerde yiyeceğimiz belliydi gomisin saçma faulü ve berkanın adamını kaçırmasıyla yedik.

Duran toplarda tutulması gereken tek bir adamları vardı. Onu tutması içinde takımın en Avarel'i görevlendirilmiş.

sıkıcı maç, kötü oyun, şanslı gol, berkan komedisi, kerem dokunuşu, hiç yoktan rakibi gaza getirme... evet standardımıza döndük

Ulan berkan orada bombos kereme verip maci bitirtmiyorsun. Sonra her mac 1 veya 2 sut kaleye gelir inanilmaz sekilde kaleye gider. O nasil sans arkadas. Birde saglam bi 10 nomuz olsa cogu takimi rahat yeneriz, en büyük eksigimiz.

Gol attıktan sonra biri attığımız bu gol Terimcilere gelsin demişti. Kimdi diyen bilmiyorum eski mesajlara da bakamayacağım. Ben de şimdi bu yediğimiz gol Torrentcilere gelsin desem hoş olur mu? Olmaz. Taraftarı ayrıştıracak söylemlerden uzak durmamız gerektiğini düşünüyorum.

ben dedim

inşallah daha çok atarız daha çok üzülürler

maç başlığında ondan önce yazılanları görmediniz herhalde

Muslera'nın döndüğü o kadar belli ki yine oyun kurulumunda zorluk yaşatıyor yine rahat alabileceği toplara bile çıkmıyor. Yenilen goldeki topa çıkası lazım artık. Umarım seneye güzel bir şekilde yollarımızı ayırırız.
Aynen pena alsa uçar alırdı o topu. Geldiğinden beri kaleye her gelen top gol olan Pena hayranlığı nedir anlamıyorum. Muslera nın golde en ufak bir hatası olmadığı gibi ilk yarıda en iyi oyuncumuzdu.

Muslera denen ayaksiz niye oynar onuda cozemedim. Ayağı bukadar kötü olup hala muhteşem pas veriyormuş gibi top atmalarina ölüyorum

ikinci yarı 60 dan sonra farka gidebilecekken şimdi rakibe can verdik..

Geri
Üst Alt