- 1 Ağustos 2009
- 46.489
- 48.747
- 4.708
bireysel çabayla ıkına ıkına gol atıyoruz
bireysel saçmalıklarla bomboş gol yiyoruz
bireysel saçmalıklarla bomboş gol yiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Off sizde yaw hemen cikiyorsunuz ortaya kumede kalmasi mucizeymis bakin dalganiza yaBu takımın kümede kalması mucize. Kadro komple değişmeli.
2.5 aliyor abi, oynamaliyav abi muslera oynamasın artık yeter bıktık ya
Bence topun yönünü değiştirip avantaj sağlaması yeterli vücutla bitişik değil.
Puan durumuna bakarsan öyle bir risk kalmadığını goreceksin renkdasBu takımın kümede kalması mucize. Kadro komple değişmeli.
Gol attıktan sonra biri attığımız bu gol Terimcilere gelsin demişti. Kimdi diyen bilmiyorum eski mesajlara da bakamayacağım. Ben de şimdi bu yediğimiz gol Torrentcilere gelsin desem hoş olur mu? Olmaz. Taraftarı ayrıştıracak söylemlerden uzak durmamız gerektiğini düşünüyorum.
Aynen pena alsa uçar alırdı o topu. Geldiğinden beri kaleye her gelen top gol olan Pena hayranlığı nedir anlamıyorum. Muslera nın golde en ufak bir hatası olmadığı gibi ilk yarıda en iyi oyuncumuzdu.Muslera'nın döndüğü o kadar belli ki yine oyun kurulumunda zorluk yaşatıyor yine rahat alabileceği toplara bile çıkmıyor. Yenilen goldeki topa çıkası lazım artık. Umarım seneye güzel bir şekilde yollarımızı ayırırız.