⚽ SL 21/22 H:30 | Gaziantep FK 3-1 Galatasaray | MS | 20 Mart

O nasıl bir transfer listesi olmalı ki son sıralardaki adamın bonservis bedeli 6.5 milyon olsun?!..İlk sıradaki adam herhalde 65 milyon filandı?!:poop:
Gedsondu ilk sırada 8-10 a alinabilirdi Morutan+ Cica fiyatına. Barış alperde ışıtanin transferi onada 2 filan verildi. Al sana transfer listesi ve paranın nereye gittigi. Solbakken de listedeydi vs. vs. Ben bişey demiyorum kardeşim istediğin gibi düşünebilirsin. Ama gerçekler böyle

Gomis ile asla ama ASLA sözleşme yapılmamalı

Bitik herifin teki

Fiziksel ve mental yönden çökmüşüz barça maçı sonrası. Rotasyondaki isimler de berbat olunca bu sonuçlar normal. Ne bekliyorsunuz ki bu lig bu sene böyle bitecek
barça maçından önce de böyleydi. bu sezon her anadolu deplasmanında çöküyoruz. bi daha ki anadolu deplasmanı da farklı olmayacak. bu terim zamanından beridir devam eden ve torrentin de çözemediği bir hastalık

semih kaya ujfalusi olmasa sanayide tornacı bile olacak vasıfta bir adam değil.

Gümrüğu yeneriz insallah aksi taktirde isler sarpa sarabilir..

Yine 15.sıraya düştük. Burak Elmas denen şey de utanma duygusu var mı acaba

Bu rezil sezonun en büyük iki sorumlusu Terim ve Elmas denilen vasıfsızken Torrent'e yardıranlara da Allah akıl fikir versin diyorum. Sezon öncesi transfer planlamasını kamp programını falan da Torrent yaptırdı herhalde?

3 numaraya 2 kez kırmızı vermesi lazımdı. Vermediği gibi kartlarlada sindirdi takımı. Bı adamlara düdük astırmayan adamda defolup gitsin. Taban gösteren adama penaltı çalan başka mal yoktur dünyada

Doğan ne güzel paslar attı, bizim taylan berkan izlesin.

Muslera da oynamasın artık hoca mı olacak baba mı olacak bıraksın

Geri
Üst Alt