⚽ SL 21/22 H:31 | Galatasaray 2-0 Karagümrük | MS | 2 Nisan

antep maçına kadar ben de ilk 5 ümidindeydim ama ondan sonra kaybettim o ümidi

evet o maçta 3 puan gelseydi arka arakya bir galibiyet mantığında fener maçında beraberlik ihtimali olabilirdi belki - şu an seçime kadar 1 beraberlik lüksü bile yok baktığın zaman.

üzüldüğüm kısım bu sezonda , en tepede rakip gördüğümüz finibaaçi ikincilik ve CL ihtimali kovalıyor ve bunda bizim içeride verdiğimiz maçın payı çok büyük. Kendimize darbe adamlara gaz - aynı şey önümüzdeki hafta maçında da geçerli.

Konya umarım ikinciliği kaybetmez.

Son düzenleme:
omarla ilgili bişey yok tedavisi sürüo diye gerçi photolarda da göremedim ama bir iht omar oynar. gerçi horsezat ömer diyosa ömeri görebiliriz

Bizi zor günler bekliyor..

Burak elmas denilen adam sana ne desem az..koca Galatasarayı ne hale getirdiniz..şu göztepe ve rize maçlarında o ölüp ölüp dirildiğimiz maçlar bizim dönüm noktamızmış..O maçlar kaybedilseydi küme düşebilirdik.
Evet daha çok var ama bu oyuncu topluluğunun oynadığı oyun o kadar güven vermiyorki hala sıkıntı içerisindeyiz.Zaten başımızdaki adamın istatistiği terimdende rezalet.İnanılmaz.

Ve hala seçimlerde bir uzlaşı yok.Çapsız adamların hepsi başkan adayı oluyor. Ve en acınası Durum herkes dursun özbek gibi bir adamın ağzına bakıyor..Ve en güçlü başkan adayı olarak lanse ediliyor.

Bu maçda zor geçecek.Fener maçı öncesi kesinlikle kazanmamız gerekir.
Çapsız başkan ve yöneticiler her geçen sene taraftarı Galatasaraydan uzaklaştırıyor.kendimi bildiğim bileli Galatasaray maçlarını kaçırmam izlerim.
Ama son senelerde artık seyretmediğin maç sayısı çok fazla.Heleki bu sene maçların yarısını izlememişimdir.İzlemediğim zaman içim gidiyor çok zor bir karar oluyor benim için.Fakat başdakilerden ve ruhsuz oyuncu topluluğundan o kadar nefret ettimki bıktırdılar.Bunun en iyi yanı oynanan rezalet oyunu görmüyorsun.o stresi,siniri yaşamıyorsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 155046

az maç ve çok takım var malesef. bir 30 maç daha olsa 4.lükten bahsedebilirdik herhold.

bu konunun başlarında biraz tahminde bulundum Hayri başkanım. üstümüzdeki takımlar BJK dahil(gerçi yeni TD etkisi olur mu bilmem) 8 maçta24 puan toplayacak potansiyel taşımıyo. Diyebilirsin bizde de yok ama Barça maçlarındaki takım herkesi gözü kapalı yener bu takımda - maksat o motiveyi sağlayabilmek.

bir tek başakşehir ve alanya'da sorun çıkıyor - onlar 15-16 puan yapabilirler.

kalan fikstürdeki her takımın maçlarına dair ufak tahmin yaptım 8 haftalık, orada alanya ve başak yüzünden olmuyor 4üncülük gibi duruyor , kalan 2 haftada netleşiyor falan hatta. buraya 8 resim spamlamak istemedim :D

Edit:

Bir ihtimalimiz olacaksa , genede başak ve alanya extra puan kaybı gerekecek biz her şeyi yapsak bile. Kendimce eğlendim diyelim buna.

toplu.jpg

Bugün istediklerim

Giresun - sivas - 0/1
Altay - antalya - 0
Kayseri - finiv - 0

Giresun yensinki altay ile puan açılmaya devam etsin - bizim karagümrük ve fenerden sonraki iki maç içerde malatya ve deplasmanda altay - cepte olabilir o 6 puan..

Son düzenleme:
Imparatorrentball ile gol show yaparız diye düşünüyorum. Patlama maçımız.

Hedefi sezonu bitirmek olanda takımda sağ bek in olmadığı yerde. Altyapıdan birini oynatmak yerine ömermiş, semihmiş, başka herhangi orjinal mevkisi olmayan birini vs oynatırsa. O adama hoca falan demem.

Geri
Üst Alt