SL 21/22 H:31 | Trabzonspor 1-1 Beşiktaş | MS | 3 Nisan

şu verdiği sarıysa penaltı pozisyonu üç kere kırmızı

ne alakası var bu pozisyondan onumu anladın
Adamın bileğine taban gösterek giriyor çok alakası var, bileğe sert girse direkt kırar bileği

Burada tek mevzu bileğe müdahalesinin sert olmaması olabilir

Topa değdi diye penaltı yok diye bir kaide olmaz tehlikeli hareketse

neye göre penaltı adamın hedefinde top var ve topa vuruyor penaltıyla alakası yok
İlk olarak topa vurması bir şeyi değiştirmez sonrasında kontrolsüz dalamaz dizini kırabilir ama kırmıyor net penaltı idi jailson'un onyekuru ya yaptığı penaltı da jailson önce topa vuruyor ama dengesizce onyekuruya da dalıyor sonra odamı penaltı değil o zaman sana göre?

Bu da var tabii. Zorbay net faulü görüp, vermedi.

bülent uslu ve ahmet ercanlar gibi antipatik 2 eleman fb ve bjknin özeti adeta

İlk olarak topa vurması bir şeyi değiştirmez sonrasında kontrolsüz dalamaz dizini kırabilir ama kırmıyor net penaltı idi jailson'un onyekuru ya yaptığı penaltı da jailson önce topa vuruyor ama dengesizce onyekuruya da dalıyor sonra odamı penaltı değil o zaman sana göre?

jailson topu uzaklaştıramadı ki orda, aynı istikamette dvm etti top. burda topa vurup uzaklaştırıyor sonra ayağı herifle temas ediyor. ağır çekimde basma gibi gözüküyor ama değiyo sadece. ztn şuayi de kendince uyanıklık yapıp bi kaç adımdan sonra düşüor.

Zorbayin bjkli olduğunu düşünüyorum. Penaltı pozisyonu var ile alakalı. Belki faulü görüp vermediler. Yada ilk müdahale topa diye. Ama zorbay aşırı eyyamci bir hakem

Adamın bileğine taban gösterek giriyor çok alakası var, bileğe sert girse direkt kırar bileği

Burada tek mevzu bileğe müdahalesinin sert olmaması olabilir

Topa değdi diye penaltı yok diye bir kaide olmaz tehlikeli hareketse
Geçin abi avrupada bunların hiçbirine penaltı verilmiyor istisnalar hariç. defansın art niyetli bir hareketi yok tamamen topa adaklı ve ilk dokunuşu topa yapıyor burda önemli olan pozisyonu nasıl yorumladığın

jailson topu uzaklaştıramadı ki orda, aynı istikamette dvm etti top. burda topa vurup uzaklaştırıyor sonra ayağı herifle temas ediyor. ağır çekimde basma gibi gözüküyor ama değiyo sadece. ztn şuayi de kendince uyanıklık yapıp bi kaç adımdan sonra düşüor.
Heis pozisyonu çok detaylı hatırlamıyorum önce topa vurup sonra ayağa dalıyordu sanki aklımda öyle kalmış. Burada da topa vursa bile tabanla dalıyor penaltı olmalıydı bence ama önceki pozisyon faul diye çağırmamış olabilirler belki de onu net göremedim.

Geçin abi avrupada bunların hiçbirine penaltı verilmiyor istisnalar hariç. defansın art niyetli bir hareketi yok tamamen topa adaklı ve ilk dokunuşu topa yapıyor burda önemli olan pozisyonu nasıl yorumladığın
Art niyetli demedim zaten ama dik bir şekilde bileğe gidiyor ayak ama çok sert temas etmiyor ki kalktı koştu herif.

Geri
Üst Alt