SL 21/22 H:31 | Trabzonspor 1-1 Beşiktaş | MS | 3 Nisan

Dediğim gibi burda pozisyonu nasıl yorumladığın önemli dediğiniz gibi 100 de 100 penaltı durumu olsaydı vardan dönmezdi.
Hocam bjk nefretim herşeyden ötedir önce bunu söyliyim. Pozisyona gelince penaltı veya değil önemli olan öncesinde zaten faul var. Ama söylediğine istinaden şunu diyim. Vardan dönen dönmeyen o kadar iğrenç şey varki bu ülke futbolunda yazsan kitap olur o derece

Viscanın rıdvana hareketide kartlık

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ts ye bir tane büyük puan olarak yakın olsaydı bunlar şampiyon filan olamazdı

Avcı seneye trabzonu ilk 5'e zor sokar

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya şu sezon bitsinde artık havaya girelim modumuz yükselsin. Şu ligden bu yaşıma geldin bu denli hiç sıkılmamıştım.

Yalnız bu alex çok kötü oyuncu bizim sofi bile bundan fazla katkı yaptı yata yata.

Hocam bjk nefretim herşeyden ötedir önce bunu söyliyim. Pozisyona gelince penaltı veya değil önemli olan öncesinde zaten faul var. Ama söylediğine istinaden şunu diyim. Vardan dönen dönmeyen o kadar iğrenç şey varki bu ülke futbolunda yazsan kitap olur o derece
Renktaş türk futbolu zaten b.k çukuru her anlamda tartışılacak bir konu değil kesinlikle bu senede hakemlerden yana sıkıntı çekmeyen tek takım trabzon bunu cümle alem biliyor zaten. Ama Penaltı pozisyonuna gelirsek arkadaşların idda ettiği gibi 100'de 100 lük penaltılık bir durumu yok bence.

1649010575201.webp

Cornelius giriyor
Nwakame yi çıkarmış.

Geri
Üst Alt