- 1 Ağustos 2014
- 62.926
- 73.188
- 4.218
Oynayacağınız topa tüküreyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
golü vermezler ,penaltıyı vermezler,kırmızı kart vermezler. sonra f5 haklı galibiyet aldı olur yıllardır.bizim sahadaki maçtada irfanın asisti öncesi faul ,dignenin golü faul uydurulup verilmedi,berkana yapılan penaltı gene verilmedi.iki maçıda f5 aldı.ben buyüzden hep diyorum adil yönetimde mutlaka yenilmeyiz ve 10 maçın 8 i kazanırız.
E ona bakarsan kaleye gelen her topu kaleci dokunmasa gol olurNasil yav. Muslera dokunmasa net gol o pozisyon
Önce Tff başkanı seçimlerinde aktif olacaksın
golü vermezler ,penaltıyı vermezler,kırmızı kart vermezler. sonra f5 haklı galibiyet aldı olur yıllardır.bizim sahadaki maçtada irfanın asisti öncesi faul ,dignenin golü faul uydurulup verilmedi,berkana yapılan penaltı gene verilmedi.iki maçıda f5 aldı.ben buyüzden hep diyorum adil yönetimde mutlaka yenilmeyiz ve 10 maçın 8 i kazanırız.
İnanılmaz bir atletizmi var kara oğlanın, çok iyi pozisyon almasına müthiş savunma yapmasına da gerek yok yetişiyor hatta geçiyor sprint ile sahadaki herkesiSamuel Kerem’i oynatmadı
vallahi yalan yok teknik drektör olsaydım o kırmızı ifrana çıkmadığını gördüğüm an takımı çekerdim.ne mok yiyolarsa yesinler.ya adalet ya adalet.böylede yeniliyorum enazından çekerim sahadan her böyle yapılan maçlarda çekerim ,25 milyon taraftarım var en çok paso alan benim taraftarım en çok dekoderi benim taraftar alıyor ligin prestiji diğer takımların ekmek yemesinin en büyük pastası benim sayemde.çekerim bende takımı olur biter.serdar dursun 2 kez ayni penaltiyi yapti, ne kendi sahamizda verdiler ne deplasmanda verdiler. ic sahada o penaltiyi alamazsan var hakemi denilen kukla elbette izlemeye davet etmez. silik ve yetersiz GALATASARAY her zaman dogranir...
gene uefaya 30 m dolar rüşvet verirler yapı kredi bankası üzerinden gene aynı ahlaksızlığa devam ederler.Birde bu kahvenin net kirmizisini atladi bu seref yoksunlari. Allah büyük bu yaptiklariniz yüzünden sampiyon olamiyorsunuz ins bidaha olamayacaksiniz. Bu hakemler de mhkde yargilanmali bu lig saibelidir . Lig tescil edilmemeli.bu ligden avrupaya takim almamalilar