Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.153
- 70.316
- 4.918
Maç sonunda ormandan kestim çamı Fenerbahçe aa der miyiz üstad?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç sonunda ormandan kestim çamı Fenerbahçe aa der miyiz üstad?
Insallah caps bilerim bu postaYenilir döneriz.
Benim caps hazırInsallah caps bilerim bu posta
YavşakInsallah caps bilerim bu posta
Adamsin bumutumHavaya girersen ile başlayan meşhur bir söz vardır.
????Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde akşam yaptığı antrenmanla devam etti.
Isınma hareketleri ile başlayan antrenman tek pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra top kapma, pas ve pozisyon çalışması gerçekleştirildi. Antrenman büyük sahada çift kale maçla tamamlandı.
Kerem Aktürkoğlu, Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed’in tedavilerine devam edildi. Tedavi programlarının ardından Feghouli salonda çalıştı; Mohamed sahada düz koşulara başladı.
Galatasaraylı futbolcular, yarını izinli geçirecek.
Mostafa o zaman yetişebilir bir ihtimal??Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde akşam yaptığı antrenmanla devam etti.
Isınma hareketleri ile başlayan antrenman tek pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra top kapma, pas ve pozisyon çalışması gerçekleştirildi. Antrenman büyük sahada çift kale maçla tamamlandı.
Kerem Aktürkoğlu, Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed’in tedavilerine devam edildi. Tedavi programlarının ardından Feghouli salonda çalıştı; Mohamed sahada düz koşulara başladı.
Galatasaraylı futbolcular, yarını izinli geçirecek.
Mostafa o zaman yetişebilir bir ihtimal??
Hakem bırakmadılar, kalan maçlarda benzer durumlar yine görülecektir.Febenin son kayseri macini da bu yonetmis. Ust uste 2. Macına verilmis heriflerin
Ne diyorsun abi, puan cıkarabilir miyiz bu maçtanHakem bırakmadılar, kalan maçlarda benzer durumlar yine görülecektir.
Ruyamda gördum maci, hatta sahura kalktim geri yattim ruya devam etti.
Ilk ruyamda febe 3-1 önde kapatiyor, bizde degisik degisik oyuncular var, ozornwafor kendi kalemize atiyor mesela febenin 3cu golunu, bu eyupspora giden gerson fernades bizim takimda, ondan sonra bir tane de perez diye kel bi oyuncu vardi bizim takimda. Sahura kalktim su falan ictim namazimi kildim geri yattim macin 2ci kismi basladi
3-2 ye getirdik sonra 3-3 yaptik maci, uzatmalarda fb 4-3 öne gecti kapattim ben maci. Bildirim geldi 4-4 yapmisiz ve öyle bitti mac. Ara ara bakiyorum maca ruyamda baya iyi oynuyoruz pozisyon buluyoruz. Velhasil kelam ruyamda guzel bir mac izledim. Insallah gercektede guzel oynariz