⚽ SL 21/22 H:32 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 10 Nisan

Kerem mustafa feghouli yok, topu öne taşıyacak adam yok resmen, Sağbekler de yok
Şapkadan tavşan çıkmazsa mağlubiyet kesin gibi
Duran top dışında da tavşan ihtimali pek yok
Hayırlısı olsun bakalım, yeter ki aslanlar gibi mücadele edelim, sonucun bir önemi yok artık, umrumda da değil açıkçası

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Isınma hareketleri ile başlayan antrenman tek pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra top kapma, pas ve pozisyon çalışması gerçekleştirildi. Antrenman büyük sahada çift kale maçla tamamlandı.

Kerem Aktürkoğlu, Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed’in tedavilerine devam edildi. Tedavi programlarının ardından Feghouli salonda çalıştı; Mohamed sahada düz koşulara başladı.

Galatasaraylı futbolcular, yarını izinli geçirecek.

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Isınma hareketleri ile başlayan antrenman tek pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra top kapma, pas ve pozisyon çalışması gerçekleştirildi. Antrenman büyük sahada çift kale maçla tamamlandı.

Kerem Aktürkoğlu, Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed’in tedavilerine devam edildi. Tedavi programlarının ardından Feghouli salonda çalıştı; Mohamed sahada düz koşulara başladı.

????

Mostafa o zaman yetişebilir bir ihtimal??

Kuşları domine ederek oynarsak şaşırmayacağım,ah şu adil yönetim bu maç ve her maç olsa da keyifle maç izleyebilsek.

Domine ettiğimizi hakem anladığı an her pozisyona faul çalar sinirlendirir bizimkileri,bi taraftanda uydurduğu faullerden yapılacak ortaları didik didik bakacaklarki penaltı çıkabilsinde f5 lerini mutlu edebilsinler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beşiktaşa tarihi fark atmamızı engelleyen hakem atanmis. Deplasman takımını yine korumasını bekliyoruz bu mac, istikrarını bozmasın

Ruyamda gördum maci, hatta sahura kalktim geri yattim ruya devam etti.

Ilk ruyamda febe 3-1 önde kapatiyor, bizde degisik degisik oyuncular var, ozornwafor kendi kalemize atiyor mesela febenin 3cu golunu, bu eyupspora giden gerson fernades bizim takimda, ondan sonra bir tane de perez diye kel bi oyuncu vardi bizim takimda. Sahura kalktim su falan ictim namazimi kildim geri yattim macin 2ci kismi basladi

3-2 ye getirdik sonra 3-3 yaptik maci, uzatmalarda fb 4-3 öne gecti kapattim ben maci. Bildirim geldi 4-4 yapmisiz ve öyle bitti mac. Ara ara bakiyorum maca ruyamda baya iyi oynuyoruz pozisyon buluyoruz. Velhasil kelam ruyamda guzel bir mac izledim. Insallah gercektede guzel oynariz

Sahura kalktığın zaman canlı oynayacaktın hata etmişsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt