Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu maçta FT olmalı idi. Bizim evdeki fb maçlarında zıcıyordu ama Kadıköy planı hep iyi idi. Başımızdaki indirme programı mahlaslı herife hiç güvenmiyom
Şu maçta FT olmalı idi. Bizim evdeki fb maçlarında zıcıyordu ama Kadıköy planı hep iyi idi. Başımızdaki indirme programı mahlaslı herife hiç güvenmiyom
Söveceğini sanmıyorumWow atma Motz! Söverim haa
@Hasan ÇamOrmandan kestim çamı..
Saçma sapan kurulmuş bir kadroda bunca önemli eksik de varken 'sağlam' bir 11 nasıl çıkacak muhterem?..Ha, mesela Ömer' in sağbek oynamasına, altyapıdan birini oynatmadı diye öfke kusulduğu bir ortamdayız. O mevkiide 4 yıldır tek bir yerli genç denemesi yapmayan, yabancı üstüne yabancı futbolcu transfer ettiren; kalsaydı muhtemelen transfer isteyeceği ilk mevkii yine orası olacak Terim' e laf edilmesin. aman ha!..en az 2 farklı yeniliriz. başımızdaki heriften y kürek bi 11 bekliyorum
Saçma sapandan kastım Cicaldau ve Barış Alper'in oynaması gibi şeyler. Sağ bek aklıma bile gelmedi.Saçma sapan kurulmuş bir kadroda bunca önemli eksik de varken 'sağlam' bir 11 nasıl çıkacak muhterem?..Ha, mesela Ömer' in sağbek oynamasına, altyapıdan birini oynatmadı diye öfke kusulduğu bir ortamdayız. O mevkiide 4 yıldır tek bir yerli genç denemesi yapmayan, yabancı üstüne yabancı futbolcu transfer ettiren; kalsaydı muhtemelen transfer isteyeceği ilk mevkii yine orası olacak Terim' e laf edilmesin. aman ha!..