⚽ SL 21/22 H:32 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 10 Nisan

Fatih terim morukları doldurdu bunun sancısını cekiyoruz başkanda bi halta yaramıyor Nihat abisiyle beraber bundan sonra tavla oynarlar. Sezon sonu artık atletik 2 3 tane siyahi oyuncu alacaksın melo tarzı ön libero sınaijder tarzı bir 10 numara ujfalusi tarzı bir defans bu takım ancak o zaman iş yapar. Ve tabi ki kerem marco Van Aanhold harici hepsi gitmeli

Devre arası yarım saate mi çıktı

o da bir etken renktaş ama takım milli arada yatmış, herhangi bir reaksiyon yok. Avrupa gidince hedefte kalmadı. Tıngır mıngır ilerler takım son maçları.
Bari beknaza, akmana falan sans versek. Dusme tehlikesi de kalmadi zaten. Sezon sonu gidecekleri hic kadroya almaya gerek yok

şu arda güler denen veled gol atmasın bari messi demeye başlamışlar 5 sene kafa şey ederler fenerliler

Sneijder'in sağa sola yatırdığı maç. Kötü olup da aldığımız başka maç hatırlamıyorum.

Ben kotu takim oldugumuzu o sene dusunmuyorum. Prandelli ligi bilmedigi icin bizim lige hic uymayacak bir oyun oynatmaya calisti tutmadi. Zaten hamza gelince sampiyon olduk (Hamza ile bile yani). Bireysel kalite olarak suanki takimdan cok ondeydik bir kere orta saha melo sneijder vardi

Yav hala analiz yapıyosunuz ya hayret bişeysiniz. Bu takım yanlış kurulmuş saçma sapan bir takım, oyuncuların çoğusu alt lig seviyesinde. Lig bitsin takım baştan kurulsun diye beklemeliyiz.

Geri
Üst Alt