- 25 Ocak 2010
- 53.205
- 38.711
- 3.763
bıktım şu ligdeki devre aralarının uzunluğundan ya
20 dakika oldu hala sahaya çıkmadılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acele etme reis çıkarlar birazdan.bıktım şu ligdeki devre aralarının uzunluğundan ya
babel hep öyle, at abinin kıllı göğsüne futbolu oynadığı için iyi oynuyormuş gibi görünüyor ama skor üretmede ve pozisyona girmede gram katkısı olmuyor.Biraz olsun uğraşan Babel var ya. Niye kotu diyorsunuz. Ne yapmasi lazim? Birseyler deneyen tek oyuncu diyebiliriz
Donku görünce içe doğru sıçmıştı.Mert Hakan var ya tam bir. Her şeye ağlıyor. Yok mu şunun ağzının ortasına çakacak birisi.
Bari beknaza, akmana falan sans versek. Dusme tehlikesi de kalmadi zaten. Sezon sonu gidecekleri hic kadroya almaya gerek yoko da bir etken renktaş ama takım milli arada yatmış, herhangi bir reaksiyon yok. Avrupa gidince hedefte kalmadı. Tıngır mıngır ilerler takım son maçları.
Biraz olsun uğraşan Babel var ya. Niye kotu diyorsunuz. Ne yapmasi lazim? Birseyler deneyen tek oyuncu diyebiliriz
Sneijder'in sağa sola yatırdığı maç. Kötü olup da aldığımız başka maç hatırlamıyorum.
İşte o yüzden Okan Buruk hemen gelmeli diyoruz yaaBari beknaza, akmana falan sans versek. Dusme tehlikesi de kalmadi zaten. Sezon sonu gidecekleri hic kadroya almaya gerek yok