Deniz Akın
Aslan Üye
- 17 Şubat 2021
- 8.677
- 6.436
- 633
Neyse hurafelere inanıyorum ben artık burda karaktersizleri yendiğimiz gibi tepetaklak olmuştuk
özümüze dönüp seneye şampiyon olalım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahada fark yarattigi realitesi ile yuzleselim.puhahah arda koşamıyor allah belanızı versin
Pulsar falan denenebilir ama belli ki idmanlarda kötü.Kim oynamalı yerlerine rts
Epeydir bizi yenemiyordu Fener kendi sahalarinda zaten boyle bir takimi bulmusken kazanmalari da kacinilmazdi.
Ardayi seversiniz sevmezsiniz bilmem ama keşke Taylan cica Berkan ardadaki futbol zekasınin yarısına sahip olsaydı.
Berkanı tek başına koşturmanın bir boka yaramadığını görmeyen analizcileri merak ediyorum. Israrla da aynı yerde sürekli Berkan koşuyor geri kalan yürüyor.Bu berkan da at gibi koşmaktan başka bir halta yaramıyor her sıralamada birinci her ama her haftada.
Keşke her maç 12 km koşmak yerine 9 koşsa da adam gibi top dağıtsa , paslar atsa şutlar çekse kabulümdür.Berkanı tek başına koşturmanın bir boka yaramadığını görmeyen analizcileri merak ediyorum. Israrla da aynı yerde sürekli Berkan koşuyor geri kalan yürüyor.
Berkan 40bim km koşsa ne
Sol beki de dahil etmek lazım, PvA un şu oyunu son yıllarda derbilerde izlediğim en kötü savunma performansı olabilir.kaleci
sag bek
orta saha
sag kanat
forvet
hepsi degismeli seneye
fb 112 kosmus biz 106Sol beki de dahil etmek lazım, PvA un şu oyunu son yıllarda derbilerde izlediğim en kötü savunma performansı olabilir.