⚽ SL 21/22 H:32 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 10 Nisan

Kaç maçtır Muslera döndü de ne oldu bu kararı alan çıksın açıklasın. Hiç değilse diğer çocuğun ayağı iyi press kırıyor nokta pas atıyordu.
Bu sezon bilerek ve isteyerek bütün mallıkların olduğu sezon oldu.

Emeği geçenlere bravo aslan parçaları.

Halilin attigi gole el veren seref yoksumu fenerli oyuncu ayni pozisyonda olsa idi penalti verebilecekmiydi????? Halile yapilan penaltiyi görmeyen var hakemin gözüne...

Yerli Nuri şahin dışında birini işte.iyorum. yabanci torrent ce ekibi kalsin .

Ardayi seversiniz sevmezsiniz bilmem ama keşke Taylan cica Berkan ardadaki futbol zekasınin yarısına sahip olsaydı.

o akıl olsa bu ikisinde ilk 4 teydik - belki barçayı elemiştik finale gidiyorduk...

ardayı sevmem evet ama futbol aklı konusunda katılıyorum.

Bari bir kaç genç monte etsek takıma beklenti kalmadı bir şey kalmadı.

Yok mu altyapıda hiç önlibero veya sağ bek, hatta forvet.

Barış Alper ile Morutan'ı banko 11 oynasak belki kazanırız adamları. Babel izlemektense kötü oynayan Morutan'ı tercih ederim.

Galatasaray kaybederken bile karşı tarafın eziklik psikolojisini anlamak mümkün
İstisnasız her pozisyonda yerlere yattılar..
50.dk da kapattım maçı ki beni tanıyanlar bilir, ben kolay kolay maç kapatmam
Rahatsız oldum..

Bu maçı kazansan ne kazanmasan ne

Tarihin en önemsiz derbi maçı

Kicini kaldiramayan gomis 80 dk sahada kaldi cicaldau normal topu ortaya cevirecek hali yok 80 dk oynadi emre kilinc nerede?? Arda niye giriyor oyuna bu pulgar neden alindi... hakemlere federasyona karsi takimi koruyamayan bu yönetimi ibra etmemek az bile bidaha Galatasarayin adinin yaninda gecememeleri lazim... bu torrentide derhal kovmalii.. degisiklik yapmak icin 80.dk bekleyen bu zati floryaya almayin. Ha terim ha bu aynisi valla

Bu berkan da at gibi koşmaktan başka bir halta yaramıyor her sıralamada birinci her ama her haftada.
Berkanı tek başına koşturmanın bir boka yaramadığını görmeyen analizcileri merak ediyorum. Israrla da aynı yerde sürekli Berkan koşuyor geri kalan yürüyor.
Berkan 40bim km koşsa ne

Torrent'e güveniyordum taktiksel açıdan ancak söylediğim defansif oyunumuzun temel adamı hücum presiyle Mustafa Muhammed'di.O olmazsa oyunu tutmamız ve gol atmamız zordu.Oyun olarak dengeli bir maçtı, güç ve kadro farkı hissedilmedi(hoca başarılı oldu aslında) ancak oyuncu kalitesi ve futbol şansı sonucu belirledi.Biz fırsatları kaçırdık,onlar attı.Kabahat bu kadroyu kuran Terim-Elmas ikilisinindi, ikisi de bedelini ödedi.Beklentimiz, iddiamız olmadığı için fazla üzmedi ama Fener'in yedek kadrosunun bizim 25 milyon euro harcadığımiz kadrodan kaliteli olduğunu görmek ümitsizliğe neden oldu.

Berkanı tek başına koşturmanın bir boka yaramadığını görmeyen analizcileri merak ediyorum. Israrla da aynı yerde sürekli Berkan koşuyor geri kalan yürüyor.
Berkan 40bim km koşsa ne
Keşke her maç 12 km koşmak yerine 9 koşsa da adam gibi top dağıtsa , paslar atsa şutlar çekse kabulümdür.

30 yildir futbol izliyorum

Gördügüm en kötü GS

Bu kadroyu kuranlarin öteki tarafta (cehennem veya cennet, orasini yüce rabbim biliyor ;-)) hak ettikleri muameleyi görmesi dilegiyle.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

golü vermezler ,penaltıyı vermezler,kırmızı kart vermezler. sonra f5 haklı galibiyet aldı olur yıllardır.bizim sahadaki maçtada irfanın asisti öncesi faul ,dignenin golü faul uydurulup verilmedi,berkana yapılan penaltı gene verilmedi.iki maçıda f5 aldı.ben buyüzden hep diyorum adil yönetimde mutlaka yenilmeyiz ve 10 maçın 8 i kazanırız.

Geri
Üst Alt