Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Sezon sonu Berkan ve Cicaldau ikilisinden cikmamiz lazim. Umarim fazla zarar etmeden satabiliriz. Orta saha komple degismeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakinim zaten adım Serhan yaşım 27Sakinmaçı açıp kendim de teyitledim maalesef.Hedefsiz kalmaları da bir etken olabilir, hoca da çok motive edici durmuyor.
Sadece onlar mı? Taylan da mutlaka gönderilmeli.Sezon sonu Berkan ve Cicaldau ikilisinden cikmamiz lazim. Umarim fazla zarar etmeden satabiliriz. Orta saha komple degismeli.
pulgar'in attigi pasi 30 macta berkan ve taylan atamadi. kiralik geldi, hic oynatilmadi. mevsimlik isci dendi, komisyoncu morugun getirdigi herif dendi. lig bitmis, seneye devam etme ihtimali yüksek olan oyunculari oynatacagina gitmesi kesin olan adamlari oynatiyor. sahada %100üyle oynamayan adam sezon boyunca oynayan 2 yerlimizden daha kötü görünmüyor. seviyenin ne kadar düstügünü görebiliyoruz. pulgar övgüsünden cok taylan-berkan vasatligi olarak görmek lazim.
Sezon sonu Berkan ve Cicaldau ikilisinden cikmamiz lazim. Umarim fazla zarar etmeden satabiliriz. Orta saha komple degismeli.