⚽ SL 21/22 H:33 | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor | MS | 18 Nisan

Bu torrent denen 2.kume hocası için kalsın şans verilsin diyenler vardı müthiş futbol dehalarimizi piste almak lazim

Ben diyorum hala da diyorum,ben torenti tutar gerçekten bi sistem oyunu oyuncularını getirir ,gs ye ihanet eden gözlemlediğim ne kadar oyuncu varsa tekme tokat gönderir herkese ders olması için gs forması ucuz olmadığını formayı taşımayanı yollayacağımı gösteririm,torentin cty barca ilişkilerindende faydalanırım.iş ahlakı olan oyuncu gurubuyla güçlü bi oyun için ne gerekiyorsa yaparım.bi takımda kim oynasa nerdeyse sövülüyorsa ciddi yetersiz oyuncu grubu vardır ve çalışanı bile bozuyor demektir.

Gs nin sorunu torent değil hiç bi oyunu oynayamayan bazıları beceriksiz bazıları ihanetçi oyunculardan oluşmasıdır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takım hiçbir süper lig hatta 1.lig takımını kolay kolay yenemez dedim geçen yıl eylül ayından beri. Bu takım bu malesef. Kuranların abv. 2-3 oyuncu hariç iqsu olmayan bi takım. Muslerayı da şiddetli bi tekme ile göndermek lazım. Bi insan 50 defa aynı hatayı yapar mı pas atcam diye.

Muslera 50 yaşına da gelse öğrenemeyecek o kadar kısa mesafede sana doğru gelen rakip oyuncunun önündeki adama top atılmayacağını.
Ne kadar rezalet bi kadromuz var akıl alır gibi değil.Fatih Terim teşekkür ediyodur heralde yönetime kendisini kovduğu için.Takımı bok çukuruna sokmasına rağmen yönetimin kendisini kovmasıyla rahat bi nefes aldı.Purosunu içerek izliyodur şimdi ulan ne takım yaratmışım diye.Çok şanslı adam ya.Ne kadar boktan olursa olsun kendisini savunan zavallılar olduğu müddetçe 20 kere daha gelir takımın başına.

Omar yeterli degil. Onumuzdeki sezon yedek sag bek olarak kalabilir. Boey 11’de sans bulmali.

Yine 70’e kadar adamda değiştirmez bizimkisi.

Katalan işkencesi böyle bir şey mi acaba?

Vallahi midem bulanıyor artık takımdan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kereme teklif varsa hemen satsınlar yoksa bu gidişle elimizde patlar

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumda kadınlar var üslubumuza dikkat edelim. !!
EPtKef4X0AIjKpc.webp

Bu rezil sezonu yaşamamıza vesile olan herkesin yargılanmasını umuyorum. Başımıza en büyük Galatasaray düşmanı olsaydı, anca bu kadar rezillik yaşatırdı.

Hep en son topçulara kabahat bulan biriyimdir
Ama kötü de iyi de olsalar takımın şu havadan kurtulması için bile tamamını göndermek lazım
Bu noktaya geleceğimi hiç sanmazdım ama bu oyuncular daha fazla birarada durmamalı
Yerliler dahil satabildiğimiz kadar satıp sıfırdan takım kurmak lazım, para elverdiği müddet
Psikoloji nedeniyle bunlardan daha düşük seviye oyuncular bile getirsek bundan daha kötüsü olmaz bence

Her oyuncu defolu bizde, sistem olmayınca hepten göze batıyorlar. Bu kadar dağınık ve disiplinsiz Malatya takımına gol atamamak ileri seviye bir acziyet.

Geri
Üst Alt