⚽ SL 21/22 H:33 | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor | MS | 18 Nisan

Allahım yarabbim ya Cica yok eyvallah

Ulan onun yerine Pulgar Berkan Taylan ??? Koysana ya Morutanı şu ortaya??!

Kadroda yok herif ?!

lol.webp

Ulan mostafa nerede? Hani gençler? Lan lig bitti iddiamız yok hala yedeklerde alt yapıdan bir futbolcu yok. 1 ay sonra olmayacak oyuncuları oynatma derdindeyiz. Kafanıza tüküreyim.

Acayip bir 11 yaw. Halili almayacaksin o kesin ama adami oynatmaya basladin? Pulgar zaten gidecek paftan koysana ulan? Babel gidecek oybatma aga... hedefin varmi senin yok oynat su gencleri ulan... böylelerinede takima teknik direktör yapiyorlar aga.. piril piril kafalar

lig sonuncusuna karsi sahaya cikan 11'in hic bir sekilde izahi yok. arda turancilar bayram ediyor yine. beyefendi yedek otururken bizim genc oyuncularimiz yedek bile yapilmamis.

Şimdi farkettim dengesiz herife bak küme düşmüş takıma 3 tane 6 çıkartmış sen sabır ver.

Hadi Morutan'ı , BAY'ı geçtim...hadi geçtim.

Bari Hamza'yı koy çocuk resmi maçta bi yarım saat oynasın...sakatlık ya da maç falan yoksa

Babel izliyoruz hala şaka gibi bir adam. Kadroya bak yav ne heves kaldı ne bir şey.

Barış Alper, Mostafa Mohamed ve Morutan neden kadroda yok ? Ayrıca Pulgar, Taylan ve Berkan üçlüsü nerden çıktı ?

1 ay sonra gidecek babel ve pulgari 11 cikarip gencleri kadroya dahi almamis muthis hocamiz. Cok bilmis torrenttaparlar anlatsin biraz kendi sistemini kursun yaz kampi sabir falan

Maçın başında şöyle ters bir kırmızı kart görüp ondan sonra 3.04 farkla yenildiğimiz bir maç güzel cevap olur bu boktan kadroya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt