⚽ SL 21/22 H:33 | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor | MS | 18 Nisan

bizim kornerlerin bize kontra olarak geri donmesine ayar oluyorum. Babela ayar oluyorum. Torrente ayar oluyorum.

Takımdan yeteneksizlik fışkırıyor. Saçma sapan hareketler tercihler. Görülmeyen koşular, anlamsız topa basmalar ..

Paralel evrende şu takıma şu dakika itibariyle 3 atmıştık

Of ya Berkan gerçekten anormal fark yaratıyor ileride, müthiş top dağıtmalar, inanılmaz pas kalitesi...

Nasıl bugüne kadar beklemiş torrent Cica bölgesinde Berkan'ı kullanmakta yani anlamak mümkün değil.

Yersen...

Başkanından hocasına, kalecisinden forvetine bir takım ancak bu kadar akılsız ve yeteneksiz olur. Şu maçı kaybetmeleri sürpriz olmaz. Her an kontradan yiyebiliriz.

Forumda bile ilgi yok maça ah baskan ah elalem hoca degisir uçuşa geçer sen nasil bir adami saldın basimiza tarih yazdi cidden

Bu takım komple değişmeli.
Özellikle kerem bir sene daha kalsın diyordum.Ama talibi varsa kesinlikle satılmalı.aksi taktirde elde kalır.

Yetersiz başkan adayları özellikle hamamcıoğlı iki ,üç rütuşla iyi olacağımızı düşünüyor..Gerçekten sonumuz hiç iyi değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Böyle bir rakibe çabalasan bu kadar pas hatası yapamazsın

Takıma desen ki antrenman yapmadan falan çıkın bi şekilde oynayın desen bundan daha iyi oynar takım..

sanki 72 saattir top koşturuyor bizimkiler, götünü kaldırabilen yok

Geri
Üst Alt