⚽ SL 21/22 H:33 | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor | MS | 18 Nisan

aklıma geçen hafta konuşulan golü ya da asisti olmayan berkan taylan analizleri geldi.

Bunu bozma hedefiyle mi oynatıldı bu şekilde ? öyleyse zaten yarın katalunyaya dönmesi lazım.

hala anormal gıcığım - Hala madrid falan diyesim var alakasız.

Cica hemen girmeli.belki yanlışlikla asist falan yapar bir takımın dikkatini çeker de kurtuluruz.

İlk 45dk dondurmamı yiyip aynı esnada tinderdaki tüm like hakkımı tükettim. 2. Yarı maça odaklandım ve goller geldi

Cica hemen girmeli.belki yanlışlikla asist falan yapar bir takımın dikkatini çeker de kurtuluruz.
o bile 11 başlasa maç 4-0 dı en az - adamlar apaçık 0 baskı . Taylan ve berkan ayakları olmadığından top gitmiyor düzgün

aynı nedenden mortuan 11 başlar ortada ümidindeydimde adam kadroya bile almadı.

Ulan Halil azıcık akıllı olsa şu ligde bayağı bayağı katkı verirdi ama bayağı saçma sapan tercihleri var

Halil sıyrıldı, Halil kaleciyle karşı karşıya, Halil vuracak mı?, Halil bir çalım daha denedi, kaybetti...

Beğendiğim bir oyuncu ama bu huyunu değiştirmesi şart. 3 milyon falan teklif edilmeli.

o bile 11 başlasa maç 4-0 dı en az - adamlar apaçık 0 baskı . Taylan ve berkan ayakları olmadığından top gitmiyor düzgün
Ben cicanin oynadığı hiç bir maçta orta saha üstünlüğünü alacağımiza inanmıyorum.bakalim oyuna giriyor ne yapacak gorucez.

Berkana 4m euro vermek modern futbolun en büyük skandalarindan biri bence. Kosmaktan baska bisey beceremeyen adama bu parayi vermek büyü rezillik

Geri
Üst Alt