Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Hocam yine 70’de yaptı müthiş dokunuşlarını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o anlamda değil dediğim zaten.Ben cicanin oynadığı hiç bir maçta orta saha üstünlüğünü alacağımiza inanmıyorum.bakalim oyuna giriyor ne yapacak gorucez.
Alakası yok. Berkan da Taylan da kadroda olmalıydı. Tek sorun, sadece onlar olmamalıydı.Berkana 4m euro vermek modern futbolun en büyük skandalarindan biri bence. Kosmaktan baska bisey beceremeyen adama bu parayi vermek büyü rezillik
Yerli, 22 yaşında bir forvet kolay kolay 2. bir alternatifini bulamayız bu özelliklerde. Umut Bozok filan istesek Kasımpaşa 5 mil.€ isterHalil sıyrıldı, Halil kaleciyle karşı karşıya, Halil vuracak mı?, Halil bir çalım daha denedi, kaybetti...
Beğendiğim bir oyuncu ama bu huyunu değiştirmesi şart. 3 milyon falan teklif edilmeli.
ardayi bekliyorum
3 yerli mevzusundan.Pulgar'ı niye çıkardı anlamadım
Cicaldau kardeşim Malatya karşısında şov yapsın diyePulgar'ı niye çıkardı anlamadım
Berkanin 4m euro edecek bir dünya yokAlakası yok. Berkan da Taylan da kadroda olmalıydı. Tek sorun, sadece onlar olmamalıydı.
iyi oynamak yasakPulgar'ı niye çıkardı anlamadım
katiliyirum bjr halil daha bulunmaz. bu yetenekte oyuncu yok malesef iyi bir takimla birlikte bu cocuk rahatlar.Yerli, 22 yaşında bir forvet kolay kolay 2. bir alternatifini bulamayız bu özelliklerde. Umut Bozok filan istesek Kasımpaşa 5 mil.€ ister