⚽ SL 21/22 H:34 | Altay 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan

Uğurcan son zamanlar fazla gol yediği için kurtarış yüzdesini Lis'e kaptırdı diye hatırlıyom..

Çıkart şu babeli bunak çıkdırtmayın adamı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gomisin tek olumlu yanı babele asisti idi, onda da Babel kız gibi vurdu topa. İkiside sert son vuruşları ile ünlülerdi..

Sorun şu ki oyuncular gerçekten işin hakkını vermeye çabalamıyor,öğretmensin anlatıyorsun herşeyi öğrencilerin napmaları gerektiğini ama adamlar işin gırgırında taş makas oynuyorlar ,arka sıradakiler kağıt oynuyor felan,böyle öğrenci grubuyla herşeyi düzeltemezsin.iş ahlakı yok ve bu gerçek malesef

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orada da söz geçirme işi devreye girmiyor mu renktaş. Bu da teknik direktörün görevlerinden. Gerçi kendisi oyuncularım söz dinliyor, ne dersem yapıyorlar. Çok memnunum demişti. Ancak ben zaten bu adamın taktik bilmediğini falan iddia etmiyorum. 1. adam olmak çok farklı şeyler. Terim gazı dedikleri motivasyon konusu bile önemli ki Guardiola olsun, Klopp olsun ateşli td'ler. Mesela karşıdan hamle gelince Torrent okuyamıyor, ana plan dışına çıkamıyor vs. Daha böyle örnekler verebilirim.

Neyse lafın kısası özellikleri bana göre onu iyi bir 2. adam yapıyor, 1. adam değil.

Gomis'in Arabistan'da posası çıkmış.

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Babel izleyecegime Beknaz falan izlerim bu haftadan sonra mac izlemem hadi eyv

Mis gibi hucümu hiç etti babel efendi.

Şu Berkan’la Pulgar’ı yanında hücum gücü yüksek bir orta saha olsa, bir de Babel’in yerine sağ kanatta Yunus olsa takım çok daha iyi olur.

Ulan adamlar kaleciyi içeri sokardı zamanında

Yaşlılık bitirmiş adamları

Bugün maç olduğunu bile unutmuşum. Umarım kazanıp kümede kalmayı matematiksel olarak garantileriz ne diyim.

Geri
Üst Alt