Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Altay amatör takım gibi
Niye bu halde oldukları açık
Niye bu halde oldukları açık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık statlarda İzmir Marşı'nı duymayacağımız için Göztepe ve Altay'ın düşüşüne üzüldüm.
Orada da söz geçirme işi devreye girmiyor mu renktaş. Bu da teknik direktörün görevlerinden. Gerçi kendisi oyuncularım söz dinliyor, ne dersem yapıyorlar. Çok memnunum demişti. Ancak ben zaten bu adamın taktik bilmediğini falan iddia etmiyorum. 1. adam olmak çok farklı şeyler. Terim gazı dedikleri motivasyon konusu bile önemli ki Guardiola olsun, Klopp olsun ateşli td'ler. Mesela karşıdan hamle gelince Torrent okuyamıyor, ana plan dışına çıkamıyor vs. Daha böyle örnekler verebilirim.Sorun şu ki oyuncular gerçekten işin hakkını vermeye çabalamıyor,öğretmensin anlatıyorsun herşeyi öğrencilerin napmaları gerektiğini ama adamlar işin gırgırında taş makas oynuyorlar ,arka sıradakiler kağıt oynuyor felan,böyle öğrenci grubuyla herşeyi düzeltemezsin.iş ahlakı yok ve bu gerçek malesef
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sokaklarda duyarız tahirimArtık statlarda İzmir Marşı'nı duymayacağımız için Göztepe ve Altay'ın düşüşüne üzüldüm.