- 16 Haziran 2010
- 202.223
- 154.085
- 6.838
Sadece hakem gozukuyor sari renkli formasiyla. Sicam boyle bir maca.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Anonsçunun ıslıklayın demesi nasıl bir komedi yav.![]()
!kaçırdı
peh
Bu hamsiler geçen sezonun başakşehiri olacak gelecek sezon. O ışığı veriyorlar bir süredir
Sustur şu anonsçuyu motz.yıllar evvelki türkiye-bosna maçı aklıma geldi
anonsör bağırıyordu sürekli
heyt be ne günlerdibu anansçu olayı fenerde çok oluyordu - aziz yıldırım effect baskın olan taraftar vardı tabi.
Yazık işte vasat bir ligin şampiyonluğu için seviyesiz camia hareketleri
Bu takımda herkes Trabzonspor'un şampiyon olmasını bekliyor. Sonra hepsi Trabzonspor efsanesi olarak yurt dışı yapacaklar. Hem Trabzonspor'u şampiyon yaparak gidecekleri için yıllar sonra bile Trabzon il sınırlarına girmelerinden itibaren sırtları yere gelmeyecek hem de hain olarak anılmadan Avrupa'ya kaçacaklar. Muazzam iş olacak kadro için. Seneye yeni yapılanma yapılır Trabzonspor'da. Büyük bonservis girdisi gelir Trabzonspor'a ama oturmuş kadrodan da büyük kayıplar verilir.şimdi diyorlarki bu trabzon uçurdu götürdü , farkı koydu , durdurulamaz bir grafik...
ha bu takım...göreceğiz . Hele hele ukrayna ligi tesvcil edildi avrupaya katılma kafasını bilmiyorum ama birde ön elemeli olursa göreceğim bu takımı
heyt be ne günlerdi
öyle bi anonsçu ki insanları sokağa döktü, böylesi bidaha gelmez.Videonun başı çok mühim...bağdat caddesinin hali diyor ya - bir yarım saat bekledim , korna sesleri susup küfür kıyametler başladığında giydim ceketi çıktım.
Hayatımın en güzel yürüşüdür caddede
Çok şükür şampiyonluk havaları artık hep az - sükünet hakim
Bu takımda herkes Trabzonspor'un şampiyon olmasını bekliyor. Sonra hepsi Trabzonspor efsanesi olarak yurt dışı yapacaklar. Hem Trabzonspor'u şampiyon yaparak gidecekleri için yıllar sonra bile Trabzon il sınırlarına girmelerinden itibaren sırtları yere gelmeyecek hem de hain olarak anılmadan Avrupa'ya kaçacaklar. Muazzam iş olacak kadro için. Seneye yeni yapılanma yapılır Trabzonspor'da. Büyük bonservis girdisi gelir Trabzonspor'a ama oturmuş kadrodan da büyük kayıplar verilir.
Bunların genç ve potansiyelli oyuncu avantajları var. Başakşehir'de Trabzonspor kadar satacak futbolcu yoktu.Bu hamsiler geçen sezonun başakşehiri olacak gelecek sezon. O ışığı veriyorlar bir süredir