SL 21/22 H:35 | Trabzonspor 2-2 Antalyaspor | MS | 30 Nisan

Sadece hakem gozukuyor sari renkli formasiyla. Sicam boyle bir maca.

Anonscu yukaridan taktik vermeye kalkiyor galiba

Maç sonu birbirlerini vurmazsalar iyidir.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Plakayı tersten takan hocamı alayım
IMG_20220430_140948.webp

bu anansçu olayı fenerde çok oluyordu - aziz yıldırım effect baskın olan taraftar vardı tabi.

Yazık işte vasat bir ligin şampiyonluğu için seviyesiz camia hareketleri

Nuri Şahin'de mi notlar yazıp sahaya yolluyormuş

şimdi diyorlarki bu trabzon uçurdu götürdü , farkı koydu , durdurulamaz bir grafik...

ha bu takım...göreceğiz . Hele hele ukrayna ligi tesvcil edildi avrupaya katılma kafasını bilmiyorum ama birde ön elemeli olursa göreceğim bu takımı
Bu takımda herkes Trabzonspor'un şampiyon olmasını bekliyor. Sonra hepsi Trabzonspor efsanesi olarak yurt dışı yapacaklar. Hem Trabzonspor'u şampiyon yaparak gidecekleri için yıllar sonra bile Trabzon il sınırlarına girmelerinden itibaren sırtları yere gelmeyecek hem de hain olarak anılmadan Avrupa'ya kaçacaklar. Muazzam iş olacak kadro için. Seneye yeni yapılanma yapılır Trabzonspor'da. Büyük bonservis girdisi gelir Trabzonspor'a ama oturmuş kadrodan da büyük kayıplar verilir.

heyt be ne günlerdi

Videonun başı çok mühim...bağdat caddesinin hali diyor ya - bir yarım saat bekledim , korna sesleri susup küfür kıyametler başladığında giydim ceketi çıktım.

Hayatımın en güzel yürüşüdür caddede

Çok şükür şampiyonluk havaları artık hep az - sükünet hakim

Videonun başı çok mühim...bağdat caddesinin hali diyor ya - bir yarım saat bekledim , korna sesleri susup küfür kıyametler başladığında giydim ceketi çıktım.

Hayatımın en güzel yürüşüdür caddede

Çok şükür şampiyonluk havaları artık hep az - sükünet hakim
öyle bi anonsçu ki insanları sokağa döktü, böylesi bidaha gelmez.

Bu takımda herkes Trabzonspor'un şampiyon olmasını bekliyor. Sonra hepsi Trabzonspor efsanesi olarak yurt dışı yapacaklar. Hem Trabzonspor'u şampiyon yaparak gidecekleri için yıllar sonra bile Trabzon il sınırlarına girmelerinden itibaren sırtları yere gelmeyecek hem de hain olarak anılmadan Avrupa'ya kaçacaklar. Muazzam iş olacak kadro için. Seneye yeni yapılanma yapılır Trabzonspor'da. Büyük bonservis girdisi gelir Trabzonspor'a ama oturmuş kadrodan da büyük kayıplar verilir.

o mantalite , şampiyon refleksi yok trabzonda . Tarihte vardı doğrudur ama burdan üstüne koya koya giden bir trabzon görmüyorum. Zira veteran dolu takımları.

Geri
Üst Alt