Okan Korkmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2021
- 8.307
- 4.354
- 288
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anadolu kulüplerine puan kaybetmedik daha.Rakiplere bok atıyoruz ama kendimiz o Anadolu kuluplerine puan bırakıyoruz. Besiktasta fenerbahcede bir şekilde maçlarını alıyor bizim de almamız gerekiyor.
Rakipleri övme de gömme konusunda da beceremiyoruz bence. Yanlış anlama ama bu golün övülecek hiç bir yanı yok. Tamamen şans golü. Bizim takım savunmamızda sıkıntı var, hücum anlamında her maç gol atıyoruz zaten.Yorumda ceza sahasi icinde 5-6 kisi oldugundan bahsettim, ben bizim kolay kolay akan oyunda 5-6 kisi ile ceza sahasi icinde oldugumuzu pek hatirlamiyorum
önde baskıyı da genel anlamda söyledim, kaybettikleri topu 3 pas yaptırmadan kazandılar ilk 20-25 dakika
ben geçen sene de beşiktaş icin benzer şeyleri söylüyordum ama hep linc yiyordum, senle de hep tartışıyorduk bu konuda
Maçı başından beri izliyorum topu kazanma süreleri ilk 20-25 dakikada son 2 sezonun rekoru olabilir
İlk paragraf bence komikYorumda ceza sahasi icinde 5-6 kisi oldugundan bahsettim, ben bizim kolay kolay akan oyunda 5-6 kisi ile ceza sahasi icinde oldugumuzu pek hatirlamiyorum
önde baskıyı da genel anlamda söyledim, kaybettikleri topu 3 pas yaptırmadan kazandılar ilk 20-25 dakika
ben geçen sene de beşiktaş icin benzer şeyleri söylüyordum ama hep linc yiyordum, senle de hep tartışıyorduk bu konuda
Maçı başından beri izliyorum topu kazanma süreleri ilk 20-25 dakikada son 2 sezonun rekoru olabilir
tv8 fanboyları kolej havası fln diyor rengimİyi oynama demesek bile iki rakip de çoşkulu. En azından hava olarak. Bizim de bunu kazanmamız lazım. Hani yeni nesil ne diyor. Kolej havası![]()
Huyum değildir rengim ama savunmada topu tisserand ayağına alıyor, spiker orada başlıyor coşmaya. Bugün tırmaladı kulağımı.Simdi de spikerlere saldik![]()
En buyuk sorun bu 6 numara aldik amaFenerle Beşiktaş gol yemiyor, biz gelenden geçenden gol yiyoruz.