⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

gustavo hazırsa oynamalı taylanla fantazılı saatler yasama lüksümüz yok artık taylanın kafa gidik maalesef

Hamsilerin ilerde + olduğu yönleri geride de aynı şekilde - ayrıca Uğurcan baya moralsiz dönücek aslanlar gibi çıkıp oynayacağız ...

Bana kalsa

________________Fatih
_____Nelsson Alpaslan Luyindama
Yedlin ___ Gustavo Cicaldau __Van Aanholt
------------------------Morutan
--------------------------Halil

3511 yahut Kerem ile 343

bos verin 3-5-2'yi fark yemesek kafi

Fatih
Yedlin - Luyi - Nels - Alpo - PVA
Moru - Gustavo - Cica - Kerem
Diagne​

Fatih
Boey-Nellson-Luyi-PVA
Taylan
Berkan-Cica
Morutan-Diagne-Kerem

Bence böyle çıkacağız. Dün bi youtube yayınında biri önemli bi konuya değinmişti. Sol stoperde luyi sağda nellson olmalı miss matchi önlemek için demişti. Nellson atıp giden adamlara karşı fazla başarılı değil o yüzden gervinho eşleşmesinden ziyada nwakaeme daha doğru olacaktır, hatta nwakaemeye büyük üstünlük kuracağını da düşünüyorum. Luyi ise sakatlıktan sonra ne kadar geri gitse de gervinhoyu durduracak atletizme hala sahip bence. tsnin ön alan baskısıyla başlayacağını düşünürsek taylana top çıkarttırmak yerine uzun oynayıp bence topun düştüğü yerde ani presler yapmalıyız. tsnin savunma arkada çok açık veren bi yapıda bu uzun oynama işinden seken toplarda pozisyona girmek de ihtimaller dahilinde. Keşke BAY sakatlanmasaydı diyorum içimden, tsnin en leş yeri sol bekleri ve BAY o beklerin içinden geçerdi resmen yazık oldu kasap iskoçya pçleri.​

İskoclarin suçu yok ya bay ters düştü yere adam eline bastı farkında olmadan arkası donuktu

Skorer'de yer alan habere göre; Cuma gecesi Uruguay ile Ekvador maçına çıkacak olan Muslera, karşılaşma sonrası uzun bir uçak yolculuğu yapacak ve İstanbul'a gelecek. Cumartesi akşamı İstanbul'a gelecek olan tecrübeli file bekçisi, takımdan ayrı olarak Trabzon'a gidecek ve maç kadrosunda olacak.

Tecrübeli kaleci, uçuşun planlandığı gibi gitmemesi durumunda Pazar sabahı Trabzon'da olacak.

beklentiyi çok düşük tutmak lazım bu maça dair. zaten düşük olan şansımız boey sakatlığıyla daha da düştü.

Hamsilerin ilerde + olduğu yönleri geride de aynı şekilde - ayrıca Uğurcan baya moralsiz dönücek aslanlar gibi çıkıp oynayacağız ...
Bu seneye kadar Süper Ligin en iyi kalecisi kim diye sorsan aşşırı fanatikler hariç herksin vereceği cevap Muslera 'ydı peki en iyi yerli kaleci diye sorsan cevap Uğurcan 'dı

Ama şu hallerine bakıyorum da maalesef hangisinin daha formsuz olduğunu çözemedim,

kazanamayacagimizdan zaten emindim ama en formda ve efektif oyucumuz boey'in sakat olmasi isleri daha da kötülestirdi

ezilmesek bari, gerci trabzon da kötü ama bizim takimin isi belli olmuyor maalesef

Bu seneye kadar Süper Ligin en iyi kalecisi kim diye sorsan aşşırı fanatikler hariç herksin vereceği cevap Muslera 'ydı peki en iyi yerli kaleci diye sorsan cevap Uğurcan 'dı

Ama şu hallerine bakıyorum da maalesef hangisinin daha formsuz olduğunu çözemedim,
Aynen öyle oldu maalesef ama Muslera genelde sezonlara pek iyi başlamıyor sonradan god mode a geçiyor

Geri
Üst Alt