Yiğit İrdem
Parçalı Üye
- 2 Aralık 2008
- 3.752
- 336
- 1.653
Fatih-Boey-Nelson-Luyindama-Aanholt-Taylan-Berkan-Ciculdau-Kerem-Diagne-Feghouli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cicaldu Morutan birlikte oynamali. Trabzon orta sahasıda muhteşem sert degilts'nin bize göre avantajı kadrosu 2 aydır birlikte oynuyor. Bizde daha hala eksik çok. Muslera bu maça %100 hazır olacak mı, soru işareti
marcao-assunçao yok. Taylan-Berkan ikilisi Ts'ye karşı yumuşak kalabilir, bu ikili oynarsa cicaldau-morutan ikilisinden biri yedek kalmak zorunda. Kerem ile beraber Morutan fazla fazla ofansif kaçacak. Bence Taylan-Berkan-Ömer üçlüsünü oynatabilir sürpriz olarak
Boey olmazsa Wakeyeme Yedlin'i maymuna cevirir. Gecmis olsun
boey olmazsa geçmiş olsun yedlin motor olur
Bizim gibi büyük bir camia koskoca bir seneyi çöpe atamaz.gectigimiz iki sene zaten çöp oldu.2-3 net transfer ile bu seneyi de çöpe atmazdik diye düşünüyorum.trabzonun kadrosu bile bizden önde hiç alisik olmadığımız bir durum.uzum vadeli bakıyorduk olaya FT min de hemen gitmesi gerekiyordu.inan bana sadece zaman kaybediyoruz.Bu sene zaten favori degiliz olamayiz da genel olarak, eger sampiyonlugu kastediyorsak. Bu sene gecis sezonu olacak bu kadar genc oyuncu ile de favori olunmaz zaten bu gercegi kabul etmek lazim. Sahsen bu sene sampiyonluk beklemiyorum ama iyi futbol, takim uyumu, bireysel oyuncu gelisimi gibi konulara dikkat edecem. Bu konuda ciddi bir gelisme olursa seneye de 3-4 takviye ile ciddi favori oluruz. Uzun vadeli bakmak lazim cunku genc bir kadro olusturuyoruz ve 4-5 yilin kadrosu bu olacak belkide.
Gunu kurtarmak adina yapilan transferlerde orta-uzun vadede hep zararli ciktik bu bir gercek. FFP kisitlamasinin olmadigi bir donemde mecburen gelecege yatirim olarak yapilmaliydi transferler. Oyuncu alacaksan, yarin bir gun iyi paralara satacaksin. Piyasa olusturacaksin. Diger turlu elin kolun bagli cunku sampiyonlugun garantisi yok, aha gecen sene Falcao vardi noldu?Bizim gibi büyük bir camia koskoca bir seneyi çöpe atamaz.gectigimiz iki sene zaten çöp oldu.2-3 net transfer ile bu seneyi de çöpe atmazdik diye düşünüyorum.trabzonun kadrosu bile bizden önde hiç alisik olmadığımız bir durum.uzum vadeli bakıyorduk olaya FT min de hemen gitmesi gerekiyordu.inan bana sadece zaman kaybediyoruz.