⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

ts'nin bize göre avantajı kadrosu 2 aydır birlikte oynuyor. Bizde daha hala eksik çok. Muslera bu maça %100 hazır olacak mı, soru işareti

marcao-assunçao yok. Taylan-Berkan ikilisi Ts'ye karşı yumuşak kalabilir, bu ikili oynarsa cicaldau-morutan ikilisinden biri yedek kalmak zorunda. Kerem ile beraber Morutan fazla fazla ofansif kaçacak. Bence Taylan-Berkan-Ömer üçlüsünü oynatabilir sürpriz olarak

İlk 11'i kestiremiyorum
Değişik şeyler görebiliriz
Mesela kalede kimle başlayacağız ? Bu soruyla başlayalım

Yeniliriz diye düşünüyorum ama geçen seneki maçta da yeniliriz diye düşünüyordum. Savunmayı sağlam tutmazsak işimiz çok zor.

Aslında trabzonun kadro yapısı tempolu koşan bir takımın kolaylıkla tokatlayacağı yapıda ama biz yeni toplanıyoruz o soru işareti. Bu maç 5 hafta falan sonra olsaydı çok rahat yeneriz derdim. Şimdi bende çok ümitli değilim.

ÇİPE/ÖZTÜRK
BOEY - NELSSON - LUYINDAMA - PVA
TAYLAN
CICÂLDĂU - BERKAN
MORUȚAN - DIAGNE - KEREM

x x x x

MUSLERA
TAYLAN
CICÂLDĂU - BERKAN
MORUȚAN
HALİL - KEREM

x x x x

MUSLERA
TAYLAN
CICÂLDĂU - BERKAN
MORUȚAN
MOSTAFA - KEREM

x x x x

MUSLERA
NELSSON - LUYINDAMA
TAYLAN
BOEY - CICÂLDĂU - BERKAN - PVA
MORUȚAN
HALİL - KEREM

Halil ve mo yu aynı adan kullanbşlecek bşr sisteme ihtiyaç var

Transfer sezonu bitimine denk gelmesi,rakibin bütün eksik oyuncularının yetişmesi tam bize göre şansızlıklar. Her geçen gün transferleri,oyuna olan açlıklarını düşündükçe heyecanım ve umudum yükseliyor.

Umarım Hoca rakip bana göre oynasın, ben aynı oyunumu oynarım felsefesiyle hazırlanmaz maça. Zaten oyun planımızdaki eksiklikler herkesin malumü, Avcı da teknik direktörün analiz severi olduğundan zaaflarımız çok daha fazla can yakabilir. Rakibin zaaflarına özel bir oyun çalışması koyarsa hoca ,mutlu mesut ,marşlarla döneriz.

Trabzonun hucum gucu cok yuksek Fatihi samar oglanina cevirirler ,forumsuzda olsa yorgunda olsa ben Muslerayi tercih ederim

Son maçta bir ton pozisyonu kaçıran Diagne ilk 11 olmasın da skor ne olursa olsun. Artık bu adamın inadı adama kalp çarpıntısı veriyor yemin ederim.

MUSLERA
TAYLAN - BERKAN
MORUȚAN -CICÂLDĂU- KEREM
MUHAMMED

İlk yari oyunu kendi sahamizda kabul edersek Trabzon'un ihtiyarlar yorulur 2.yari maçı alma şansımız olur.Bunca transfer yaptık ve favori trabzon bu bence sorgulanmalı.

Son maçta bir ton pozisyonu kaçıran Diagne ilk 11 olmasın da skor ne olursa olsun. Artık bu adamın inadı adama kalp çarpıntısı veriyor yemin ederim.

MUSLERA
TAYLAN - BERKAN
MORUȚAN -CICÂLDĂU- KEREM
MUHAMMED
Milli takımda doğru düzgün izleyemedik ama hazırsa Halil bu maçta bilee alabilir formayı ilk 11 için,

İlk yari oyunu kendi sahamizda kabul edersek Trabzon'un ihtiyarlar yorulur 2.yari maçı alma şansımız olur.Bunca transfer yaptık ve favori trabzon bu bence sorgulanmalı.
Bu sene zaten favori degiliz olamayiz da genel olarak, eger sampiyonlugu kastediyorsak. Bu sene gecis sezonu olacak bu kadar genc oyuncu ile de favori olunmaz zaten bu gercegi kabul etmek lazim. Sahsen bu sene sampiyonluk beklemiyorum ama iyi futbol, takim uyumu, bireysel oyuncu gelisimi gibi konulara dikkat edecem. Bu konuda ciddi bir gelisme olursa seneye de 3-4 takviye ile ciddi favori oluruz. Uzun vadeli bakmak lazim cunku genc bir kadro olusturuyoruz ve 4-5 yilin kadrosu bu olacak belkide.

Babel ile başlama inşallah

•quod erat demonstrandum•

Kerem
Barış
Halil

Asunsao
Morutan
Cikaldau

Boey
Nelson
Pva
Luyi

Muslera

Yarin musleranin milli maci var. adam 10 saat ucacak gelecek trabzona gidip maca cikacak.

Sanildigi gibi ts'nin bizi yamultacagini zannetmiyorum. Baya zorluk cikaririz ts'ye.

Geri
Üst Alt