⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

ali palabıyıkı vermişler maça şerefsizler

Avni Aker yonetseydi. Var hakemide Mete Kalkavan olur kesin.

Bu sene Ali Palabıyık'ları, Fırat Aydınus'ları, Mete Kalkavan'ları bolca görürüz maçlarımızda.

İleri uçları tehlikeli, defansları berbat, attığımız kadar yiyeceğimizi düşünüyorum.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mac sonu "sezon bitti önümüze bakalim" konusuna yönlendirelim forum üyelerini

@murgan

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Muslera

Boey Luyi Nelsonn Van Holt

Kerem Taylan Assunsao Morutan
Cicaldau

Halil

Kalede Muslera forvette de Halil veya Mohamed olmalı bence. Eğer sakat değilse Gustavo'yu 2. yarı kullanmak lazım Taylan-Berkan-Cica ile başlarız.

Nandonun yetismesi zor.
10. da maci var 12.de bu mac. Sanirim oynamaz. Ucankus fatih oynamaz insallah

Cipe
Boey Luyi Nelsson PvA
Gustavo
Berkan Cicaldau
Morutan Mo Kerem

Şu yerli kalecilerden biri ortalama bir performans gosterebilse aslinda elimiz cok rahatlayacak.

Muslera
Boey Luyindama Nelsson Pva
Taylan Berkan
Morutan Cicaldau Kerem
Diagne

Böyle baslariz maca

Karsimizda hazir bir takim var Ama Biz de genc oyunculardan olusan bir kadro kurduk yani istekli bir takim görecegimizi dusunuyorum

Yorgunluk bahanesi de kalmadi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem........MO........Morutan
...........Cica..........Berkan..........
....................Taylan.....................
Rva......Nelson.....Luyi......Boey
....................Nando.....................

Galibiyet 11'i

İyi bir oyun, bir ışık, bir umut versinler bize, skoru (abartıya kaçamadan) önemsemiyorum. Sabrımıza değecek kerametler lazım. Bu taraftar onu gördüğünde ya da en azından kendi adıma konuşayım, bu sene için herhangi bir başarı beklentim yok. Ama gelecek bizim olacak.

Kasımpaşa maçı ilk yarıyı hamsi maçında 60 dkkya çıkabilirsek geri kalan yarım saatin 15 dakikasını sağlam defans yapmamız yani rolanti veya yorulduğumuz dakikaları kastediyorum iyi defansla kapatırsak tahminen 10 dkk da maçın topsuz zamanı olur taçtır auttur değişikliktir duran top kullanımı kaleci vuruşlarına gider.5 dkkda iki takımın karşılıklı etkisiz kaldığı dakikalar olursa istediğimiz sonucu almamız imkansız olmaz bu durumda allahın izniyle tabiiki

Ondan sonrada o 60 dkkyı her maç 5 dkk daha iyiye götürmemizle hayal edilen ürkütücü takım olabiliriz İNŞALLAH

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

PVA-Kerem sol hat olacaksa Berkan sol iç olmalı. Cica zaten yorgun dönüyor. PvA-Cica-Kerem tarafı, rakibin olası Gervinho-Peres-Hamsik hattına karşı zorlanacaktır defansif anlamda.

1n88643n.jpg

Halil oynarsa Trabzon'u şaşırtabilir diye düşünüyorum böyle bir maçta Diagne'ye nazaran daha iyi bir seçenek bence. İkinci yarı Feghouli-Diagne/Mostafa ve Emre Kılınç seçenekleri düşünülebilir.

3 puandan ziyade iyi bir oyun ortaya koymamız beni ileriye dönük daha çok mutlu eder

Kasımpaşa maçı ilk yarıyı hamsi maçında 60 dkkya çıkabilirsek geri kalan yarım saatin 15 dakikasını sağlam defans yapmamız yani rolanti veya yorulduğumuz dakikaları kastediyorum iyi defansla kapatırsak tahminen 10 dkk da maçın topsuz zamanı olur taçtır auttur değişikliktir duran top kullanımı kaleci vuruşlarına gider.5 dkkda iki takımın karşılıklı etkisiz kaldığı dakikalar olursa istediğimiz sonucu almamız imkansız olmaz bu durumda allahın izniyle tabiiki

Ondan sonrada o 60 dkkyı her maç 5 dkk daha iyiye götürmemizle hayal edilen ürkütücü takım olabiliriz İNŞALLAH

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cica wc'ye gitmezse işimiz daha kolay

Geri
Üst Alt