⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Fatih-Boey-Nelson-Luyindama-Aanholt-Taylan-Berkan-Ciculdau-Kerem-Diagne-Feghouli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ts'nin bize göre avantajı kadrosu 2 aydır birlikte oynuyor. Bizde daha hala eksik çok. Muslera bu maça %100 hazır olacak mı, soru işareti

marcao-assunçao yok. Taylan-Berkan ikilisi Ts'ye karşı yumuşak kalabilir, bu ikili oynarsa cicaldau-morutan ikilisinden biri yedek kalmak zorunda. Kerem ile beraber Morutan fazla fazla ofansif kaçacak. Bence Taylan-Berkan-Ömer üçlüsünü oynatabilir sürpriz olarak
Cicaldu Morutan birlikte oynamali. Trabzon orta sahasıda muhteşem sert degil

Bu sene zaten favori degiliz olamayiz da genel olarak, eger sampiyonlugu kastediyorsak. Bu sene gecis sezonu olacak bu kadar genc oyuncu ile de favori olunmaz zaten bu gercegi kabul etmek lazim. Sahsen bu sene sampiyonluk beklemiyorum ama iyi futbol, takim uyumu, bireysel oyuncu gelisimi gibi konulara dikkat edecem. Bu konuda ciddi bir gelisme olursa seneye de 3-4 takviye ile ciddi favori oluruz. Uzun vadeli bakmak lazim cunku genc bir kadro olusturuyoruz ve 4-5 yilin kadrosu bu olacak belkide.
Bizim gibi büyük bir camia koskoca bir seneyi çöpe atamaz.gectigimiz iki sene zaten çöp oldu.2-3 net transfer ile bu seneyi de çöpe atmazdik diye düşünüyorum.trabzonun kadrosu bile bizden önde hiç alisik olmadığımız bir durum.uzum vadeli bakıyorduk olaya FT min de hemen gitmesi gerekiyordu.inan bana sadece zaman kaybediyoruz.

Kesinlikle Halil oynamalı Mo yu severim ama deplasmanda oynuyoruz muhtemelen baskı yapmaya çalışacaklar Halil savunma arkasına iyi sarkan bir oyuncu ve top dağıtımı işini de çok iyi yapıyor savunmalarına çok ters gelir

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boey oynar ayı yavrusu gibi sanmıyorum önemli bir şeyi olduğunu

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim gibi büyük bir camia koskoca bir seneyi çöpe atamaz.gectigimiz iki sene zaten çöp oldu.2-3 net transfer ile bu seneyi de çöpe atmazdik diye düşünüyorum.trabzonun kadrosu bile bizden önde hiç alisik olmadığımız bir durum.uzum vadeli bakıyorduk olaya FT min de hemen gitmesi gerekiyordu.inan bana sadece zaman kaybediyoruz.
Gunu kurtarmak adina yapilan transferlerde orta-uzun vadede hep zararli ciktik bu bir gercek. FFP kisitlamasinin olmadigi bir donemde mecburen gelecege yatirim olarak yapilmaliydi transferler. Oyuncu alacaksan, yarin bir gun iyi paralara satacaksin. Piyasa olusturacaksin. Diger turlu elin kolun bagli cunku sampiyonlugun garantisi yok, aha gecen sene Falcao vardi noldu?

Terim gitmeli, kalmali, ayri tartisilir ki bana gore yonetim degismisken ve boyle bir projeye adim atarken yeni ve daha genc bir hoca ile devam etseydik diye dusunenlerdenim aslinda. Cunku Terim'in henuz ne oynatmak istedigini insanlar cozemiyor, bu konuda yapilan elestirilere katiliyorum. Ama yonetimin yaptigi transfer stratejisi uzun vadeli dogru adim, bunu her Galatasarayli gormeli ve gercekleri kabul etmeli. Sezonluk degerlendirmelerden vazgecilmeli , hersey sampiyonluk ile duzelmiyor. Kisa vadeli dusunerek her gecen gun problemlerimizin - ozellikle finansal acidan- daha kotuye gittigi asikar. Bu mentaliden herkesin cikmasi lazim oncelikle. Sabirli olmaliyiz eger Avrupali kulupleri ornek aliyorsak yoksa kendi ligimizde kalalim oynayalim diyorsak zaten hic bir projenin bir anlami yok.

3 adam kayıp verdik. Ha milli ara gibi

Dün akşam yapılan antrenmandaki çift kale maçta arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün yapılan tetkiklerinin ardından sol üst arka adale grubunda ikinci derece zorlanma, kısmi yırtık ve kanama tespit edilen Sacha Boey’in tedavisine başlandı.

Cezayir Milli Takımı ile oynadığı son maçta kasığında ağrı hisseden Sofiane Feghouli, günü kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde yaptığı çalışmayla tamamladı.

Barış Alper Yılmaz’ın planlanan ameliyatı bugün sponsor hastanelerimizden Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde kulüp doktorumuz Op. Dr. Yener İnce tarafından gerçekleştirildi. Başarılı bir operasyon geçiren oyuncumuz, istirahat süresinin ardından kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde antrenmanlara başlayacak.

bence Alpaslan direk sağ bek oynasın hiç çıkmasın beklesin Yedlin'den her türlü faydalı olur

Geri
Üst Alt