⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

İlerisi için umut sahibiyim. Şu kadro oturma sürecini rakipler ile fark açılmadan halledersek sonra götürürüz

Güzel şeyle vaad ediyor oyun ama oyunu tutmayı öğrenmeliyiz

Gustavo ?
Sacha katılacak belki Feg

Hoca bu kafada giderse lig kendisi adınada takım adınada bitmez 2 maçtır aynı şeyleri yapıyor rakip takım hocası olsa bukadar yapardı anca

ikinci yarıya nwakame nin çıkmadığını görsem gol atmış gibi sevinirdim... Sayın Terim tranzonlulara bu armağanı verdi... bravo

2:0 öne gecen biziz ama ondan sonrada bocaliyan ve bir panik havasi yasiyan biziz, hocada mac izleyip durunca golleri yedik.

Ikidir maci veriyoruz hoca ders almiyor hatalarin dan, biz daha bu sekilde mac veririz

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdi BJK maçına kadar fena olmayan bir fikstüre gireceğiz. Bakalım neler olacak.

Ts maçı için 1 puan iyi paşa maçı için 1 puan iyi 4 maçta 4 puan vermişiz ve 2 0 dan olmuş ikisi de hãlã boş boş konuşuyorsunuz bu takım haftaya 2 0 öne geçince psikolojik olarak aynı şeyi düşünmez mi şimdi hem sorun puan kaybı bile değil hocanın yapmaya çalıştığı sorun iyi giden her şeye karşı, korner, taç, duran top yalan olmuş kontraya çıkıyoruz bir bakıyoruz top bizim kalede savunma hatalarımız had safhada, orijinal bir kanat oyuncusu yok takımda, hoca tutturmuş pas pas Babel ilerde top tutar hemen alalım oyuna Arda sağlam olsa oynar Feguli oynar takım tempo yapmasın diye her şeyi yapıyor

sen maçı izledin mi ? o lyundama denilen herife hoca mı tutuyor yerini kaybet ,top kaybet.Ligin en büyük 2. favorisini nerdeyse yeniyorduk
Orta saha işini yapamadığı için çıkıyor olabilir mi ? Takım orta sahada top kesemiyor luyindama ileri gitse de gitmese de farketmiyor aynı bokun lacivertini yaşıyoruz.

E bende sorarım o halde 3 kişi bir adamı kapatmaya giderken orta saha nerede kardeşim neden oyuncuyu tutmuyor da lamba gibi gol yiyoruz

1 puanı herkes baştan kabul ederdi diye düşünüyorum. 2-0 dan dönmesi yine delirtti tabi. Marcao'nun da yokluğunda bu sıkışık ve zor fikstürden minimum zararla çıkmak iyi olacak.

Ligimizden örnek vermek istemiyorum çünkü 2 yıldır bol bol örnek veriliyor. Bu takımın adam gibi bir tane ön liberosu olsa Paşa maçı da bu maçta bizimdi.

Umarım Asunçao iyi bir topçu çıkar.

üstat ilk golü rakip bize attı zaten. ikinci golde ise girişim güzeldi lakin top kaleciden sekmese gol olmayacaktı

zaten 2-0 olduktan sonra rakip hemen üstünlüğü aldı ve biz de bunu kabul edip kapandık. kapanınca pozisyon vermeyen bir takım olsak amenna ama bizim için fark etmiyor. ikili mücadelelerde ayakta kalamıyoruz, pozisyon kapatamıyoruz. böyle olunca maçın 2-2'ye geleceği belli olmaya başladı. ben 3-2 olmasını beklediğim için skordan memnunum fakat takımımız güven vermiyor.

İlk yarı bence bir organizasyonumuz vardı çok bariz topun arkasına geçip kaptınız toplarla hızlı atağa çıkmayı planlıyorduk ve çok başarılı oldu.

Açıkçası Trabzonspor ikinci yarı çok kötü oynadı ve çok rahat iki tane gol atabileceğimiz bir defans yapıları vardır ama yapılan değişiklikler bizi kısır oyuna mahkum bıraktı

Hocaya kızgınım sana bir laf etmek istemedim ama insan şu skordan sonra çıldırıyor haliyle

•quod erat demonstrandum•

Ben hocanın değişikliklerine rağmen ciddi anlamda umutlandım. Yapmamız gereken tek şey ilk yarıdaki tempoyu 70-80 dk ya çıkarmak

tek fark yaratacak adamını öndeyken devre arası çıkarıyor... mostafa gibi ziyan edecek

Halil baya komple forvet olma yolunda ilerliyor. Tekte oynuyor ve ayağından topu almak zor. Az bi skorerliği arttırsa fena olacak

Sizin top eziyor dediğiniz Babel olmasa ilk devrenin sonunda yediğimiz baskıyı 2.devre başında yer 3-4 tane yerdik. Adamın topa basıp takımı öne çıkardığı 8-10 pozisyon var. Adı çıkmış 9'a inmez 8'e muhabbeti yerine yeni transfer girse sabah akşam övülürdü off diye.

Sinirliyiz evet fakat sakin olun. Gidin küfürler edin dışarıya bir şeyler kırın falan ama gelin mantık çerçevesinde tartışalım. İlk dakikalarda barcelona ilan edenler yimpaş yozgatspor ilan etmeye başlamış. Uçlarda yaşamayın bu kadar sakin. Ligin daha çok başındayız.

Geri
Üst Alt