⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Oyundan çok şikayetim yok doğrusu; bütün takım hareketli ve gayretliydi...Ancak bu takım, güçlü bir rakibe karşı skorda geriye düştüğü maçları çok zor çevirir gibi görünüyor

Defans hattımız kötü beyler. Luyindama filan oynamaz bu takımda. Nelson da bugün biraz soru işaretleri oluşturdu. Yedlin desen facia. PVA'yi ben şahsen beğenmiyorum. Marcao gelince belki Nelson ile iyi bir ikili olur, ama şuan ki görüntü hiç iyi değil.

Yahu arkadaşlar mesele hemde en büyük mesele ft dir. 2 maçtır sahanın en iyi 2 adamını oyundan alıp maç vermek nedir yahu. Ne bok yemeye genç takım yaptık madem biz zırt pırt yorulcaklarsa, lan bırak şu takımı kurcalama. Çok ama çok yakındır ft nin taraftar tarafından kovulması. Yuhlanarak gidecek başka bir çaresi yok. İyice nefret ettirdi kendinden

Hadi baba gidin Sergen yalayın ya maçtan önce 1 puan verseler keyiften ölecek adamlar gelmiş burada hikaye anlatıyor
Macta oynanan oyun, yapilan degisikler ve sonucla Sergen’in alakasini anlamis degilim. Oyunu ve degisikleri yorumlayip, Fatih Hoca’yi savunacak 2-3 kelam etseydin renkdas!

Eleştirin de b*kunu çıkarmayın, takım ilk yarı gayet efektif oynadı attığı kadar son tercihleri yanlış yaptığımız için atamadığımız goller de var. Lafa gelince herkes genç kadro istiyor o zaman sabretmeyi öğreneceksiniz maalesef.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadro ile bir sorun yok

Hoca ile sorun var

Babel ile Aytaç nedir yahu :asd:

Ben şunu biliyorum abi. Ben hickimseyim ben sadece bir taraftarim. Kısa süre bir futbol maceram var o kadar. Eğer ben devre arasi şu değişiklikleri gördüğüm anda aha maç gitti diyebiliyosam bu kadar bilgisizliğim ile. Sen ömrünü futbola vermiş bir insan olarak bunu göremiyosan bu işi yapmayacaksin. Bu kadar basit. Bırak bu işi daha iyi yapicak biri gelsin yada bu hatalardan ders al. Ders al diycem de almazsın bunu biliyorum

Avcı'nın öyle önde fazla pres yaptıracağını falan sanmıyorum. Maça çıkarken ilk gayesi kesinlikle yenilmemek olacaktır, geçen sene içeride yenilmişti çünkü bize.

Ben bu maçın berabere biteceğini düşünüyorum. 1-1 olabilir. Hatta önde bulduğumuz pozisyonları hunharca harcamayıp (özellikle Diagne ve Kerem), bunları değerlendirmeyi bilirsek yine geçen sezonki gibi iki farklı skorla kazanabileceğimizi bile düşünüyorum.

Mac öncesi yazmistim. Hocayi hesaba katmamisim.

Luyindama ya bakarsanız Nelsson onun kaçırdığı adama gidiyor eli mahkum. Nelssonun hatası yok.

Yedlin boşluk bırakıyor her daim luyindama kademesine gidiyor luyindama beksiz oynadı resmen ona rağmen üzerine düşeni yaptı.

Nelson orda vuruş pozisyonu olmayan baketasa hamle yapmak İçin gereksiz adım yaptı ne oldu ortada boşlukta kaldı ne baketasın kafa vurmasını engelleyebildi ne de arkasındaki cornelius topu kontrol etmesine birşey yapabildi .

Defansta kuraldır bir oyuncu tutuyorsan onu bırakıp hamle yaparsan öne doğru 2 oyuncu boş bırakmış olursun mutlaka kademen olması lazım pva nerde iki adım geride

Pvaya güvenip adamını bırakan nelson hatalı ama asıl sıkıntı beklerde bu pozisyonda o yüzden kızmıyorum

•quod erat demonstrandum•

Marcao elimizdeki uzak ara en iyi stoper bunu her maç iyice anlıyoruz ve ilk maçtaki hareketiyle şu anki tüm puan kayıplarımızın baş mimarı kendisidir. Nelsson-Luyi aşırı kötü bir ikili geçen seneki Donk-Luyi ikilisi gibi tıpkı halbuki Marcao'nun yanında ikisinden birisi olsa herşey çok daha iyi olurdu.

Eleştirin de b*kunu çıkarmayın, takım ilk yarı gayet efektif oynadı attığı kadar son tercihleri yanlış yaptığımız için atamadığımız goller de var. Lafa gelince herkes genç kadro istiyor o zaman sabretmeyi öğreneceksiniz maalesef.

Yahu arkadaş genç kadro kuruyoruz zırt pırt oyuncu değişikliği yoruldular falan, neyin yorulması o zaman 30 + oyuncular alsaydık keşke. Genç kadro kurulmasının hiçbir avantajını göremiyoz malesef ft yüzünden

Geri
Üst Alt