- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
Kadro iyi diyorlar kadroyu sanki Ali sami yen kurdu az sabır yaColuk cocuk Terim nefretinden ne yapacaklarini sasirdilar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro iyi diyorlar kadroyu sanki Ali sami yen kurdu az sabır yaColuk cocuk Terim nefretinden ne yapacaklarini sasirdilar
Gustavo insallah iyi bir supurucudur. Yoksa yandi gülüm keten helva.
Macta oynanan oyun, yapilan degisikler ve sonucla Sergen’in alakasini anlamis degilim. Oyunu ve degisikleri yorumlayip, Fatih Hoca’yi savunacak 2-3 kelam etseydin renkdas!Hadi baba gidin Sergen yalayın ya maçtan önce 1 puan verseler keyiften ölecek adamlar gelmiş burada hikaye anlatıyor
Eleştirin de b*kunu çıkarmayın, takım ilk yarı gayet efektif oynadı attığı kadar son tercihleri yanlış yaptığımız için atamadığımız goller de var. Lafa gelince herkes genç kadro istiyor o zaman sabretmeyi öğreneceksiniz maalesef.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aksine öne geçince sapıtıyor bu takımOyundan çok şikayetim yok doğrusu; bütün takım hareketli ve gayretliydi...Ancak bu takım, güçlü bir rakibe karşı skorda geriye düştüğü maçları çok zor çevirir gibi görünüyor
yok aslında geri düştüklerimizi çeviririz. Sorun öne geçince oyunu tutamamakOyundan çok şikayetim yok doğrusu; bütün takım hareketli ve gayretliydi...Ancak bu takım, güçlü bir rakibe karşı skorda geriye düştüğü maçları çok zor çevirir gibi görünüyor
Avcı'nın öyle önde fazla pres yaptıracağını falan sanmıyorum. Maça çıkarken ilk gayesi kesinlikle yenilmemek olacaktır, geçen sene içeride yenilmişti çünkü bize.
Ben bu maçın berabere biteceğini düşünüyorum. 1-1 olabilir. Hatta önde bulduğumuz pozisyonları hunharca harcamayıp (özellikle Diagne ve Kerem), bunları değerlendirmeyi bilirsek yine geçen sezonki gibi iki farklı skorla kazanabileceğimizi bile düşünüyorum.
Luyindama ya bakarsanız Nelsson onun kaçırdığı adama gidiyor eli mahkum. Nelssonun hatası yok.
Kerem - Halil - Morutan - Emre dörtlüsünğn önde baskısı ve dinamiz mi bugğne dair beni mutlu eden tek şeydi.
Sezon basindan beri Fatih Hoca tarafindan hic kullanilmayan Emre!Kerem - Halil - Morutan - Emre dörtlüsünğn önde baskısı ve dinamiz mi bugğne dair beni mutlu eden tek şeydi.
Yahu arkadaş genç kadro kuruyoruz zırt pırt oyuncu değişikliği yoruldular falan, neyin yorulması o zaman 30 + oyuncular alsaydık keşke. Genç kadro kurulmasının hiçbir avantajını göremiyoz malesef ft yüzündenEleştirin de b*kunu çıkarmayın, takım ilk yarı gayet efektif oynadı attığı kadar son tercihleri yanlış yaptığımız için atamadığımız goller de var. Lafa gelince herkes genç kadro istiyor o zaman sabretmeyi öğreneceksiniz maalesef.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi