⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Defans hattımız kötü beyler. Luyindama filan oynamaz bu takımda. Nelson da bugün biraz soru işaretleri oluşturdu. Yedlin desen facia. PVA'yi ben şahsen beğenmiyorum. Marcao gelince belki Nelson ile iyi bir ikili olur, ama şuan ki görüntü hiç iyi değil.
Defans oyuncularımız sadece topa bakıyor rakibi takip eden yok.Aynı topa 2-3 kişi basıyruz.

Yahu arkadaş genç kadro kuruyoruz zırt pırt oyuncu değişikliği yoruldular falan, neyin yorulması o zaman 30 + oyuncular alsaydık keşke. Genç kadro kurulmasının hiçbir avantajını göremiyoz malesef ft yüzünden
Bu eleştiriyi 7-8 hafta sonra yapmakta yarar var, genç kadro diye 90 dk koşacak diye bir durum yok takım kondisyonu ilerleyen haftalarda oturur normal olarak.

Nwakame-Yedlin eşleşmesi gibi bir eşleşmeyle yine iyi skor aldık nasıl bir topçu anlamadım 3 senedir muadili yok

Anasını satıyım bu sakatlıklar niye hep 11 oyuncularını buluyor ? Abi Barış Alper yerine niye Babel sakatlanmıyor Boey yerine niye Ömer Bayram sakatlanmıyor.

Açıkçası fazla beklentimin olmadığı bir maçta şaşırttı ilk yaridaki oyun beni. Devreye girsen 2 farkla orada bitmişti maç. Olumsuz olan taraf zaten belli, yedlin hadi zorunluluktu ama babel... 1 olur 2 olur, babel uzerinden ne gibi bir planı varsa illaki bundan vaz gececektir hoca, en azindan boyle dusunmek istiyorum, çünkü bir kac mac daha babelin oyuna giripte oyunun tum dengesinin değişmesine sinir sistemim dayanmayacak.
Bardağın dolu tarafı: İlk yaridaki oyunu 90dk ya yayabilirsek bayagi umut verici bir takım. Dinamik, basan, kovalayan vs. kondüsyon da zamanla oturacaktir. Bir kac mac sonra ilk yarilari aldigimiz gibi 2. yarıları da almaya başlarız.

Tüm iyimser olanlara ve bilhassa Fatih Terim'i savunanlara sadece bir tek soru soracağim.
Bu takım hele de genc oyuncu ağırlikli olmasina rağmen neden 90 dk. kosacak kadar kondisyonu yok? Bu da mi bireysel oyuncu hatasi?

Türkiye’deki futbol eski futbol mu ne var da ne bekliyorsunuz çarşamba günü göreceğim Dortmund maçında Türkiye’deki futbolu
PSV ve AL eleme maclarinda gormemismiydin renkdas! Fatih Hoca’yi Sergen’de cop diyemi savunacaksin? Demekki savunulacak tek bir huneri kalmamis hocanin.

Yeniliriz diyordum 2 0 dan beraberlik vermemiz kotu olsada 1 puan da iyidir hele gecen senelerdeki 1 puani kabullenemeyip saldirip eldekilerden oldugumuzuda dusunursek
2.yarinin basindaki degisikliklerle alakali bi bilgi halen yok mu spiker biseyler diyordu ama anlamadim

lazyoyu kendi adıma gözümde cok büyütmüşüm hoca sahaya müdahale etmese farklı kazanırdık

anadolu takımları nasıl yeniliyorlar anlamadım arka tarafı cok zayıf

bir babele bakıyorsun birde nwakayeme'ye dünyalar kadar fark var ya dünyayı bırak evren kadar.

Bu arada bu takımın net eksik parçası Gedson muş oda olsaymış çok net oturacakmış tam onun özelliklerinde birine ihtiyacımız var.

Geri
Üst Alt