Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.119
- 35.217
- 3.758
hoca sahaya sürdügü kadroyu dk 85lere kadar ellemesin biz cok rahat yenerdık bu lazyoyu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Luyi sürekli yedlinin kademesine girmek zorunda
•quod erat demonstrandum•
Defans oyuncularımız sadece topa bakıyor rakibi takip eden yok.Aynı topa 2-3 kişi basıyruz.Defans hattımız kötü beyler. Luyindama filan oynamaz bu takımda. Nelson da bugün biraz soru işaretleri oluşturdu. Yedlin desen facia. PVA'yi ben şahsen beğenmiyorum. Marcao gelince belki Nelson ile iyi bir ikili olur, ama şuan ki görüntü hiç iyi değil.
Bu eleştiriyi 7-8 hafta sonra yapmakta yarar var, genç kadro diye 90 dk koşacak diye bir durum yok takım kondisyonu ilerleyen haftalarda oturur normal olarak.Yahu arkadaş genç kadro kuruyoruz zırt pırt oyuncu değişikliği yoruldular falan, neyin yorulması o zaman 30 + oyuncular alsaydık keşke. Genç kadro kurulmasının hiçbir avantajını göremiyoz malesef ft yüzünden
PSV ve AL eleme maclarinda gormemismiydin renkdas! Fatih Hoca’yi Sergen’de cop diyemi savunacaksin? Demekki savunulacak tek bir huneri kalmamis hocanin.Türkiye’deki futbol eski futbol mu ne var da ne bekliyorsunuz çarşamba günü göreceğim Dortmund maçında Türkiye’deki futbolu
Morutan oyunda olsaydı kedi fare gibi oynardı onlarla, göya genç takımız 45 dakkada en etkililer saha kenarına geliyo. 60 dan sonra o an en iyi oynayan kim varsa o geliyo kenara.75den sonra trabzonun yaslilari geberdi gitti sahada. bizde adam kalmadigi icin gidemedik.
tam o dakikalarda Halil iki pozisyona girdi biri çizgiden çıktı75den sonra trabzonun yaslilari geberdi gitti sahada. bizde adam kalmadigi icin gidemedik.
Bilemiyorum 2. yarı değişiklikleri benim de canımı sıktı ama ilk yarı kurgusunu oyun bütünlüğünü beğendim oraya odaklanırsak ilerleyen haftalarda çok daha iyi oluruz.Sakatlık yok diyor muhabirler
Babel ‘ i bu kadar tutmasının manası
Deli rapordur
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi