⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Uefa maçını düşünerekten pva yı yedekte başlatabilir diye düşünüyorum.bu sayede mustafayı 11 de görebiliriz ya da en kötü ihtimalle pva ile başlar halil forvet oynatılır ikinci yarı uefa maçı için pva’yı yedeğe çekip ömeri ve mustafayı sahaya sürer.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Koyarsak eğer bir ivme kazanıp galibiyet serisi yapabiliriz.Lig için belki erken bir tanım fakat genç bir kadromuzun olması sebebi ile iyi bir özgüven kazanıp futbolcuların güven duyguları yükselebilir.

Yoğun maç temposuna gireceğiz işte şimdi geniş kadro önemli. Daha maçlar başlamadan 3 as oyuncu sakatlandı, yedeğin iyi olmak zorunda, 28 günde 7 maç yapacağız yanılmıyorsam. Her oyuncıya ihtiyacımız var.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uefa maçını düşünerekten pva yı yedekte başlatabilir diye düşünüyorum.bu sayede mustafayı 11 de görebiliriz ya da en kötü ihtimalle pva ile başlar halil forvet oynatılır ikinci yarı uefa maçı için pva’yı yedeğe çekip ömeri ve mustafayı sahaya sürer.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sanmıyorum uefa çok da umrunda değil hocanın zaten boey yokken bir de pva'yı oynatmayıp sol kenarı riske atmaz

Müsterih olun. Son 4-5 yıldır üstümüzde bir cenabetlik var sadece antrenmanlara bağlayamayız bunu. Luyi gitti çapraz bağ koparttı, Nagatomo'nun ciğeri söndü, E.Akbaba 2 kere ayağı kırıldı, Gedson'u tam alacakken başkanları hapse düştü(Daha aklıma gelmeyen varsa söyleyin).

Son düzenleme:
Morutan nasıl ilk geldiği gibi ilk 11 de oynadıysa, eğer sakatlığı yoksa Asunsao'da ilk 11 oynar.

Yeneriz, Avcı'nın galibiyet aldığı nerede görülmüş. En kötü beraberlik alır geçeriz. Ama ts yenemez, bu kadar eminim.

Assunçao oynarsa takımdan kesilecek isim Taylan olacak. İnşallah morali bozulmaz Taylanın.

Muslera

ALpaslan - Nelsson - Luyindama - PVA

Feghouli - Berkan

Morutan - Cicaldau - Kerem

Halil

Feghouli
geriden oyun kurmasi icin ortsahanin ortasinda oynatirim. Malesef bu fizik gucuyle o bolgede maksimum 50-60 dakika oynayabilir.

Halil gibi dinamik bi forvet Morutan Cica ve Keremle Trabzonun canini yakabilir.

ALpaslanin bek oynamisligi var, malum Trabzonun hucumcularini durdurmak icin Alpaslan Yedlinden daha iyi bir secenek gibi gorunuyor.

Normal sartlarda Berkanin yerine Taylani tercih ederdim ama kendisi hic formda degil ve yedek olmayi hakediyor malesef.​

3 lü savunma diye ölüp biten arkadaşlar:
2 günde geçiliyor mu bu taktiğe? Eğer geçiliyorsa UEFA yı alabiliriz zira Chelsea CL aldı tam tamına oynayarak bunu.
Mancini İlk maçı sonrası direk 352 ye geçti, yıllardır 4231 oynayan takım ile.
Screenshot_20210911_142203.jpg

Ayrıca ara sıra 4312 veya 4231 oynarken önemli 1-0 kazandımız Juventus maçına da pat diye 352 ile çıktı.
Screenshot_20210911_141622_com.android.chrome~2.jpg

Geri
Üst Alt