⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Gervinho baya zorlardı bizi olmaması iyi olmuş Abdülkadir oynar herhalde.

E_AmPLwWQAA6REx

Ben nedense yenilmeyeceğimizi düşünüyorum.

Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mostafa Mohamed, Gustavo Assunção, İsmail Çipe, Oğulcan Çağlayan, Ömer Bayram, Olimpiu Moruţan, Berkan Kutlu, Kaan Arslan, Victor Nelsson, Christian Luyindama, Alexandru Cicâldău, Aytaç Kara, Emre Kılınç, Halil Dervişoğlu, Mbaye Diagne, Fatih Öztürk.

Gervinho canini sanmıyorum oynamayacağını bekli tilkilik etmeye çalışıp sakat oynamayacak haberi yaptırıyorlardır.eğer doğruysa çok çok ciddi avatntaj olur bize hatta hamsilerin yenilmesi bile demek olabilir.tahmihim bu yönde ama gerçeği ancak Allah bilir elbette

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gervinho canini sanmıyorum oynamayacağını bekli tilkilik etmeye çalışıp sakat oynamayacak haberi yaptırıyorlardır.eğer doğruysa çok çok ciddi avatntaj olur bize hatta hamsilerin yenilmesi bile demek olabilir.tahmihim bu yönde ama gerçeği ancak Allah bilir elbette

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renkdas burası yeri değil biliyorum ama mütedeyyin bir insan olarak Hz. Muhammedin vefatindan yaklasik 300 yıl sonra ortaya cıkan ve hicbirinde tam ittifak sağlanamamis hadisler hakkindaki dusunceni merak ediyorum. @Okan Korkmaz

Helal olsun musleraya. Bu kadar yol üstüne 1 dakika dinlenmeden takımla uçağa yetişmiş. Umarim formun da duzelir kaptan.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera artık milli takımdan affını isteyemiyor mu? Adam yine jetlag ile maça çıkacak

Olsson
Cicâldău
Gustavo
Halil D.
Moruţan

Bunları özellikle görmek istiyorum

Trabzonun kadrosu oturmus kadro ama Defans olarak zayiflar. Eger Muhammed veya halil Ile baslarsak ilk yari 2 tane yaglariz. Diagne Ile baslarsak puan kaybi olur

Geri
Üst Alt