Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.538
- 3.558
- 1.813
bence alpaslan olabilir.Alpaslan-Ömer-Aytaç-Babel-Oğulcan gibi isimler 11 olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence alpaslan olabilir.Alpaslan-Ömer-Aytaç-Babel-Oğulcan gibi isimler 11 olabilir
bizim alt yapimizdan su adamlar kadar topcu cikarabilmemiz lazimbence alpaslan olabilir.
Alpaslan, belçika altyapılı be murpbizim alt yapimizdan su adamlar kadar topcu cikarabilmemiz lazim
bir özelligi yok sunlarin
Gustavonun oynamasi lazim. Taylani şu haliyle oynatmak maci vermek demek. Taylanin vasat oynadigi mac bile yok bu sezon.
Formsuz olduğuna katılıyorum ama Hatay ve Giresun maçlarında ilk golü kimin sayesinde attık?
Assuncao son maçında sakatmış. Tam hazır değilse mecbur Taylan'la oynayacağız başka adam yok orada.Giresun maci okey de, hatay maçında daha cok kereme yazarim. Kaldi ki giresun macinda, paşa maçından daha fazla hata yapti ama yemedik. Ts hiç acımaz atar. Ha yine hoca garantiye gidip taylani oynatacaktir.
dakika 60 da cırcır olmayan Cicaldau 25m den Uğurcan'a çakıyor benim kafamda.Maçı kafamda oynuyorum ve luyindamanın hatasıyla,yedlinin ikramıyla,anholtun davetiyle kalemize gelen top musleranın bakışları arasında ağlarımıza gidiyo sürekli
Biri yapmasa öbürü hata yapıyor takım hata yapmaya müsait, bu da bizim rahat maç çıkarmamızı engelliyor, oyuncularda psikolojik sıkıntı oluşturuyorMaçı kafamda oynuyorum ve luyindamanın hatasıyla,yedlinin ikramıyla,anholtun davetiyle kalemize gelen top musleranın bakışları arasında ağlarımıza gidiyo sürekli
Mt daki gibi özgüven sorunumu var diyosunBiri yapmasa öbürü hata yapıyor takım hata yapmaya müsait, bu da bizim rahat maç çıkarmamızı engelliyor, oyuncularda psikolojik sıkıntı oluşturuyor
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O zaman 1-1 bitecek demekkidakika 60 da cırcır olmayan Cicaldau 25m den Uğurcan'a çakıyor benim kafamda.
UEFA listesinde yok takımı ne kadar tanırsa tanısınbu maçı kaybetmemek çok önemli.gustavo inşallah oynar sağ salim.içerdeki lazio maçına hiç olmazssa bir maçlık bile olsa takımı tanımış olarak çıkar kısmet olursa