İsmail Zara
Sarı Üye
- 14 Ocak 2020
- 735
- 457
- 513
Yaw bi hayra açın şu ağzınızı...Maalesef 6-1 kaybederiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw bi hayra açın şu ağzınızı...Maalesef 6-1 kaybederiz
Mozart'ın görevi sen mi devraldınMaalesef 6-1 kaybederiz
Nasıl 90 Dakika dayanmışlar halen şaşırıyorumO olayı olmasa tam nefretlik bir herifti.
Hocamın rezil pas futbolu aklıma geldikçe iyi düşünmem imkansız bir hal alıyor.İyi düşün iyi olsun ..
ne farklı olabilir?
Diagne dışında aşağı yukarı böyle olacak zaten
Arenada 2. yarı Tam Önümde Net 5-6 Pozisyon Çıkartıp Beni Çıldırtmışlığı var Maç 1-1 Berabere Bitmişti Maç Sonunda Beraberliğe Sevinişi Hala Aklımda O Sırada 1 liralar Üstüne Kurşun Gibi Dökülürken bideBu Onur'da bize karşı kaplan kesiliyordu.Türk ve dünya futboluna sayısız kahraman kaleciler kazandırdık.
Rüyamda Muslera'nın Milli Takımda sol eli kırılıyordu itoğlu itin biri üstüne bastığı için. O yüzden de bu maçı kaçırıyordu.
Kaleye Fatih denen armut geçiyordu ve 30 metreden gol yiyordu.
![]()
Hoca berkan yerine taylani tercih etmeli.
2. Yari da diagnenin yerine halil girer.
![]()
Hoca berkan yerine taylani tercih etmeli.
2. Yari da diagnenin yerine halil girer.
Taylan berkandan daha efektif maç içinde. Sadece dos mevkisinde olduğu için siritiyor.Gustavo-Taylan birbirini yedekler, ben beraber oynayacaklarını düşünmüyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gönlüm halille baslamaktan yana. Ama diagne gibi adamı kusturmek çok kolay. O nedenle ilk 11 başlatacaktır hoca.Diagne'nin olduğu ilk 11 leri gördükçe Kasımpaşa maçı aklıma geliyor.Akabinde 2 puanımızı gasp ettiği için ağır şekilde sövüyorum.