⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

bugün mac öncesi cok pahaliya satilan bir sucuklu dominos pizzasi yer miyiz gencler

büyük boy olacak ekstra sismanlar icin yani

Taylan berkandan daha efektif maç içinde. Sadece dos mevkisinde olduğu için siritiyor.

İlerleyen günlerde demek istediğimi daha iyi görürüz.

Taylan dos mevkisinde daha iyi, zaten 8 numarada iyi oynayamadığı için oraya evrilmedi mi ? Gustavo-Taylan ikilisinden biri 8 oynayabilse sözüm yok o zaman

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diagne'nin olduğu ilk 11 leri gördükçe Kasımpaşa maçı aklıma geliyor.Akabinde 2 puanımızı gasp ettiği için ağır şekilde sövüyorum.

Ts maçında birkaç net pozisyon bulup Kasımpaşa maçı gibi heba ederse işimiz var Diagne ile. Zaten o pozisyonlar sonucu belli ediyor.

Diagne ‘den artık sadece ZTK golcüsü olur

Topu 2 metre süremeyen, top kontrolü sıfır adamı Galatasaray’ın topçusu yaptılar

Zamanında umut bulutta atıyordu gol ama herkes sövüyordu , zenci ve deli olsaydı muhtemelen sövmeyecekti kimse..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nwakaeme,Cornelius,Bakasetas bağlantısını kesersek bişeyler olabilir. Bunuda Taylan ve Berkanla yapmak zor. Diagneyi stoperleri rahat ezer,Mohammed ile başlayıp Halile dönmek daha mantıklı.

Solda Keremle başlayıp Bruno Peresin hücum katkısını daha alt seviyeye düşürüp Morutan-İsmail Köybaşı eşleşmesinden avantajla çıkmalıyız

Assunçao-Berkan-Cicaldau ile başlamak daha iyi olur

ben şahsen bu maca 0 puan yazmıstım kafamda ,lazyo bizden iyi takım degil fakat daha hazırlar

takımlar arasında en hazır olmayan şikeciler ve biziz kadrolarımız oturmadı oyuncular birbrini tanıyamadı henuz

fakat lazyo ve 8jk iyi oynamasalarda yaşlı olsalarda kadroları daha oturmuş vaziyette

birde bizim tüm rakiplere göre pas oyununda diretme gibi önemli bir eksimiz var

kaleci formsuz. defans cok hata yapiyor. forvet hattimiz desen gulenecek halde. Ben beraberligin bizim icin cok iyi bi sonuc olacagini dusunuyorum

Şu maç bitsede kurtulsak. Kesin Mağlubiyet beklediğim için ufak bir umudum var sadece.. ben bir şeye kesin gözüyle bakıyorsam genelde olmaz bu da benim paradoxum.

Hakem palabıyık var cüneyt, bu maçtan puan bekleyen varsa şimdiden ümidini kessin

Taraftarı korkutan hep bireysel hatalar. Hep aynı golü yiyoruz gerçekten bu durumdan bir çıkabilsek bu hucum hattıyla elbet golü buluruz ki en çok pozisyona giren takımız..

Terimi bu maç için çözemedim.bu maç değişiklik yapabilir.çok hücumculu çıkabilir.normalde hamsilerin ilk yarı ve oyuncularının yaş durumundan dolayı dengeli bi kadro çıkarabilir sahaya diye beklenebilir ama hamsilerin savunması pek iyi değil önde sağlam basarak anında pozisyona girmeyi düşünebilir terim.çünkü yaşlı bi takım değiliz ve genç olupta ağır oynayan oyuncularada sahip değiliz çok dinamik oyunculara sahibiz.bunun avantajını kullanmak isteyebilir ,şunuda eklemek istiyorum ,hamsinin direnci kırılır bu şekilde ve istediklerini yapamayacaklarından o havayı iştahı kaydedebilirler mal’a bağlayabilirler.
Aslında bu bahsettiğim oyun bizi defansif defolardan en azami şekilde kurtulmamızı sağlayabilirken saçma sapan orta sahada top dolaştırma konusundada kurtarmış olacak.önde basıyorsun kaptığın topu ne için kaparsın ?Hemen pozisyon üretebilmek için,o zaman noluyor?topu ayağında gevelemeden oynuyorsun.bu da senin sağa ver geriye oyna kaleciyle okey masası kurup takılmanı engelliyor.

Biz hamsileri kesinlikle orta sahamızın biraz önünde yay dizilişiyle alanı ciddi daraltarak 10 oyuncuyla presse boğup aldığımız topları en iyi şekilde pozisyona sokmalıyız kaleye en yakın oyuncularımızı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Puan ya da puanlar alırsak makul sonuc olur lıgdekı zor deplasmanlardan bır tanesı takımıma guvenıyorum ınsallah ıyı oyun ıyı skor alırız

Operasyon team ha
Dünkü tiyatrodan sonra bugün aleyhimizde alınacak en ufak bir hatalı kararda avazı çıktığı kadar bağırmayan bassın gitsin
Hem yönetim hem teknik ekip hem de taraftar herhangi bir rezillikte ortalığı ayağa kaldırmalı

Gervinho yoksa iyi. Luyindama da bir zahmet Cornelius'u tutsun, Berkan da Basektas'i adim adim izlesin.

Geri
Üst Alt