⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Görünen köy kılavuz istemez arkadaşlar bu maçı kaybedeceğiz gibi duruyor. Umarım dağıldığımız bir maç olmaz diyeceğim ama ne kadar erken olursa çöküş o kadar iyi olur aslında. En azından telafi şansı doğar. Fatih hocamız bizi bir salsa şu maçlardan sonra önümüz açık derim. Kadro kötü değil, gayet iyi kadromuz var 1-2 transferle fişek gibi bir takım oluruz ama önce bunu yapacak hoca lazım.

taylan en iyisini oynarsa rezil olmayız, sonucu tahmin edemiyorum.

Avcı'nın öyle önde fazla pres yaptıracağını falan sanmıyorum. Maça çıkarken ilk gayesi kesinlikle yenilmemek olacaktır, geçen sene içeride yenilmişti çünkü bize.

Ben bu maçın berabere biteceğini düşünüyorum. 1-1 olabilir. Hatta önde bulduğumuz pozisyonları hunharca harcamayıp (özellikle Diagne ve Kerem), bunları değerlendirmeyi bilirsek yine geçen sezonki gibi iki farklı skorla kazanabileceğimizi bile düşünüyorum.

Taylan Berkan Cicaldau orta sahası sağda Morutan solda Kerem santrafor Halil. Geriden pasla çıkma oyunu yapmazsak ileride presle top kapıp sete geçersek ya da kontraaatak oyunu ile zayıf defanslarını çözeriz

Trabzonspor - Galatasaray maçının oranları açıklandı.

Trabzonspor: 2.39
Beraberlik: 3.10
Galatasaray: 2.16

lazyonun tüm sakatlar iyileşmiş hücumda iyiler ama savunmaları kötü takım

kasımpasa rezilliginden sonra buradan 1 puan alsak iyi olur

Geri
Üst Alt