⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Eğer 20,22 veya 24 yaşındaki oyuncularla çıkıp lige en formda başlangıcı yapan Trabzon 'u deplasmanda devirirse bu takım, rakiplerimize geçmiş olsun

Olabilecek en sert fiksturle başladık Lazyo maçından puan için biraz taktik birazda 8jk şansı lazım hem yeni takımız hem kalecimiz formsuz

Olabilecek en sert fiksturle başladık Lazyo maçından puan için biraz taktik birazda 8jk şansı lazım hem yeni takımız hem kalecimiz formsuz

Normalde birebir savunmayı sevmem ama bakasetasa birebir oynamak lazım herif çok formda vurdurmamak lazım

Takımın oturması için zamana ihtiyaç var ligde ilk 7 8 hafta zorlanacagimiz aşikar inşallah en az kayıp la geçeriz

Kalede Okan'ı Giresun'a göndermeyecektik. Mevcut kaleciler arasında Muslera'dan sonra en güven veren kaleci. Giresun'da bize karşı penaltı bile kurtardı. Muslera cumartesi dönecekse bu maçta dinlenmesi taraftarıyım. Fatih Öztürk ile İsmail Çipe arasında ben olsam Çipe'yi tercih ederdim. Oğulcan'ın oynasa iyi olur bu maçta Trabzon'a karşı iyi maçlar çıkartıyor.

Çipe
Boey Luyindama Nelsson PVA
Assunçao
Morutan Cicaldau
Oğulcan Mohammed Kerem

Fatih
Boey-Nellson-Luyi-PVA
Taylan
Berkan-Cica
Morutan-Diagne-Kerem

Bence böyle çıkacağız. Dün bi youtube yayınında biri önemli bi konuya değinmişti. Sol stoperde luyi sağda nellson olmalı miss matchi önlemek için demişti. Nellson atıp giden adamlara karşı fazla başarılı değil o yüzden gervinho eşleşmesinden ziyada nwakaeme daha doğru olacaktır, hatta nwakaemeye büyük üstünlük kuracağını da düşünüyorum. Luyi ise sakatlıktan sonra ne kadar geri gitse de gervinhoyu durduracak atletizme hala sahip bence. tsnin ön alan baskısıyla başlayacağını düşünürsek taylana top çıkarttırmak yerine uzun oynayıp bence topun düştüğü yerde ani presler yapmalıyız. tsnin savunma arkada çok açık veren bi yapıda bu uzun oynama işinden seken toplarda pozisyona girmek de ihtimaller dahilinde. Keşke BAY sakatlanmasaydı diyorum içimden, tsnin en leş yeri sol bekleri ve BAY o beklerin içinden geçerdi resmen yazık oldu kasap iskoçya pçleri.​

İyi bir oyun, bir ışık, bir umut versinler bize, skoru (abartıya kaçamadan) önemsemiyorum. Sabrımıza değecek kerametler lazım. Bu taraftar onu gördüğünde ya da en azından kendi adıma konuşayım, bu sene için herhangi bir başarı beklentim yok. Ama gelecek bizim olacak.

bekledigim 11

Fatih

Boey - Luyindama - Nelsson - Aanholt

Taylan

Feghouli - Cicaldau - Berkan - Kerem

Diagne​

Yenip yenilmek önemli değil bu maçların telafisi olur takımın oyuncuların modu düşmesin yeter. Bu kadro çok iş yapacak inşallah

Insallah Cagne ile baslamayiz. Halil ile baslayalim.

Puan alirsak da fener lider olacak. TV programlari hic cekilmez

Deplasman maçında digane denen adamı oynatmak tam intihardır hızı yok driplingi yok topu ayağına getirsen ona bile vuracağı kesin değil
Elinde halil varsa muhammed varsa hangisi formdaysa o oynar ama bence halil oynamalı topu ileri vurduğunda orda sana duvar olacak birileri lazım diagne ile çıkarsa zaten geçmiş olsun fark yemeyelim yeter diye bakarız.

Kontra ataklarda ligin en tehlikeli takımı olabileceğimiz sinyallerini Kasımpaşa maçında vermiştik. Cica ve Morutan geçiş hücumlarında sınıf atlattı takıma. Trabzon'un da zayıf karnı bu gibi gözüküyor. Eğer A.Avcı bunu öngörüp daha defansif takımla çıkmazsa fişi çekebiliriz diye düşünüyorum. Ancak Cicaldau son maçta çok yorgun gözüküyordu ve ağır bir maç geçirdi. Yüksek tempolu bir maç olursa, erkenden düşebilir oyundan.

Bu Laz heriflere yenilmeyiz bence ama haftaya Persembe diger Lazlara yeniliriz.

Geri
Üst Alt