⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

İleri üçlü Morutan, Halil ve Kerem Trabzonspor defansını çok zorlar. Çok Zeki bir oyuncu olan Cicaldau’nun gol atmasını bekliyorum. Orta sahada Taylan, Berkan, Cicaldau üçlüsünün Trabzonspor orta sahasına maç ilerledikçe üstün geleceğini düşünüyorum. Maçın ilk yarısında bekleri çok fazla ileri çıkarmayız. Ayrıca Yedlin’e Berkan ve Morutan’ın da defansta yardım etmesi önemli.

Aynen öyle oldu maalesef ama Muslera genelde sezonlara pek iyi başlamıyor sonradan god mode a geçiyor
İnşallah öyle olur renktaşım, ama bu sefer ki formsuzluk gibi durmuyor Milli takımda yediği gole bakıyorum da Muslera 'nın ellerini arkadan bağlasak o golü yemezdi normalde

Fatih hocam Kasımpaşa ya hediye ettiği 3 puanı bir yerden telafi etmesi lazım yoksa 2 laz maçında yenilgi olursa moraller dibe iner

Zor maç ama kolay geçecek, yapıştırırız 3 tane. Mutlaka yeriz o ayrı.

muslera

yedlin nelsson luyindama v.anholt

taylan cicaldau

feghouli

morutan halil kerem

Boey ne zaman sakatlandı ya, şimdi buradan gördüm.

sağda Alpaslanı oynatır mı acaba hoca, bir yabancı fazla oynatabiliriz böylece. Gerçi babel ya da feghouliyi alabilir ilk 11 e o da var.

Boey 'in olmaması ne kadar kötüyse yerine Yedlin 'in oynayacak olması da o kadar kötü bana kalırsa
Ben Yedlin nasıl Pl de bu kadar süre oynamış anlamadım.Umarım 10 üzerinden 5-6 oynayabilir.Hoca Alparslan ile çıkarsada şaşırmam bu arada.

Zor bir maç olacak normalde Marcao, Boey ve Assunçao olsalardı kazanırız derdim de şimdi bence beraberlik kötü sonuç olmaz Muslera ve Yedlin Amerika'dan yorgun gelecekler bir de zaten performansları kötü

Muslera
Yedlin Luyindama Nelsson Aanholt
Taylan Berkan
Morutan Cica Kerem
Halil

Alpaslan'ı oynatır hoca sağbekte ki daha iyi olur Nwakaeme denilen insan azmanın hakkından anca Alpaslan gelir

Bu maçlık defansif oynayalım, pas oyunu oynamayalım. Kadro da böyle olsun.

Muslera
Alparslan-Luyi-Nelson
Yedlin-Berkan-Taylan-PVA
Cikildau
Halil-Kerem​

Hücum oyun şablonumuz da geçiş oyununa uygun olsun. Top rakipteyken ani pres uygulayıp alalım sonra da hızlıca hücuma aktaralım.

Arkası felaket boş Trabzonun, yenermiyiz bilmiyorum ama morutan cicaldau şov yapar arka tarafta.
Trabzon bize karşı hep hırs yapar 2 veya 3 gol banko yeriz. Nwakaeme bize karşı durdurulamaz bir oyuncu gibi oynuyor yürüyerek adam geçiyor.

Geri
Üst Alt