⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Zor maç olacağı kesin. Ama ne yapıp edip 3 puan alacağız bence. Tek derdim oyuncu gurubunun tam oturmaması ve sakatlıklar.

Forumun genelinde bu maça yonelik karamsarligin had safhada olmasına şahsen cok sevindim. Fatih hocam'da absurd bir takim denemelerde bulunmazsa 3 puan cebimizde.

Trabzon hamsiği kesip
Siopis berat yaparsa bizi kitler
Eksiğimiz zaten göbek
Bekde allaha emanet
Puan alırlar bu şekilde ama apo kesemez hamsiği

Gustavo 11 de olmalı mutlaka rakibin ataklarına duvar olabilse ilk maçı için yeterli olur inancındayım.kaptığı topu basit oynuyor dendi,zaten iki en problemimiz basit oynamayı yapamıyor defans oyuncularımız birde karşılayan bi oyuncumuz yok.
Bu maç için şaşa veya gustavodan birine bişey olacak ama hadi tercihi sana bırakıyorum deseler şaşa yerine gustavonun oynamasını tercih ederim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yedline hiç gerek yok

Muslera
Nelson-luyindama-anholt
Assunçao
Barış-cicaldu-berkan-kerem
Morutan-halil

Gayet iyi

Nando'nun nasıl döneceği uzun yolculuktan + Boey'in sakatlanması epey negatif açıkçası

Ofans olarak bir şeyler yapar bizim takım mutlaka ama oyun içi moraller çok kolay kırılıyor (epey zamandır böyle) Umarım o tarz durumların önüne geçebilirler.

Gerçekçi bakınca TS ağır basıyor kağıt üstünde - beraberlik başarı olur - galibiyet havaya sokar.

Vurduğunuz gol olsun diyelim.

Geri
Üst Alt