⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Unutmazssam kısmetse tekrar hatırlatırım İNŞALLAH.lazio milanla deplasmanda oynayacak kısmetse 19:00 da .ilk yarısını izlemek analiz bakımından iyi olur bizler için,kritik yaparız ,bizim açımızdan iyi olacağına inandığım ayrıntı deplasmanda ve içerde tempolu oynayan milanla karşılaşmaları.sağlam efor sarfedeceklerdir kısmetse.normal bi rakibe karşı oynamaları ve bizim hamsi ile oynamamız onlara bence çok yarardı . onlarında milanla oynamasına çok sevindim.maçın bizim sahamızda olmasıda bi güzellik daha bizim adımıza bence ve tt arenada kısmetse oynanacak 28-29 bin taraftara karşı.müthiş bi atmosfer bekliyorum taraftarımızdan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bakasetas ve Nwakyeme'ye adam adama savunma ver, kaptigin toplari eveleyip gevelemeden Kerem, Morutan ve Halil'le bulustur. Futbol basit oyun ama hoca kendinde değil.

Trabzon un hücum hattı bize pres yapabilir mi? Bu sorunun cevabına bağlı olarak rahat kazanabileceğimiz bir maç olma ihtimali var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

E_FPrX1XMAIfwXv

Fatih hoca bu çocuk daha yeni uyum sorunu vs demez ve gustavoyu oynatır umarım çünkü Taylan demek rakibe avantaj demek

Burası ağlama duvarına dönmüş. Yok 5 yeriz yok 4 yeriz. Geçen senede öyle diyorlardı vurduk geçtik.
Forvette Oğulcan, kanatta Arda ile yendik. Ömer Bayram falan oynadı. 0-2 net skor ile aldık.

Dünden beri şurayı okuyorum, bir an sandım ki Lazio maçı başlığındayım. Kesin yeniliriz, fark yeriz vs. vs. Yahu oynadığımız takım Molde'den iki maçta dört gol yiyen bir takım. Geçen hafta Giresunspor'u kalecinin bireysel hatasıyla ıkına sıkına yenebilen bir takım. Rakibi küçümsemeyelim ama abartmaya da gerek yok.

Ben bu genç takıma güveniyorum ve sezon boyunca sonuç ne olursa olsun güvenmeye ve desteklemeye de devam edeceğim.

2 farklı oyun tarzımız var birisi kız gibi oynayıp rakibe ezilip sonuç olarak yenilmek 2.si agresif sert baskılı oynayıp win almak bakalım hangisini tercih edeceğiz

Hugo ve Edgar Molde'ye karsi gol atmisti. Korner ve serbest vuruslarda dikkat etmek lazim.

Bakasetas ve Nwakaeme en tehlikeli oyunculari.

Evet orta sahada Berkan, Kılınç ve Cicaldau oynayacak.
Kılınç ve Cica'nın uyumunu merak ediyorum. İkisi de pass and move işini iyi yapıyor. Emre'nin topla, Cicaldau'nun topsuz şekilde ceza alanına girme alışkanlıkları var. Topu ayaklarında çok gevelemeden oynuyorlar. Bu ikiliyi gerçekten izlemek istiyorum. Farklı bir kadro opsiyonu yaratabilirler.

rahmetli colman olsaydi yine bir tane uzaktan sallardi

rodalega da yine kariyer macini oynardi serefsiz

Kasımpaşa maçının ilk yarısını tekrar izledim de Cica ve Cica’suz acayip fark ediyor. Başlı başına bir tehdit.

1-2 alırız maçı. Vurduğunuz gol olsun aslanlar..

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Geri
Üst Alt