- 18 Mayıs 2011
- 53.351
- 57.299
- 4.613
Morutan berata kirmizi kart aldirtabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gol de bariz nelsonun hatası var orada adamını bırakıp öne gitmemeliydi arkası dönük Topçunun indirip dönene kadar müdahale şansı var arkada bomboş kaldı cornelius
Pva Hiç kademe anlayışı yok Orada bozmalıydı Cornelius u adam durdurup gol attı rahatça
•quod erat demonstrandum•
Nelsona 7 vereceğimize Gedsona 15 vereydik bari, Nelson hava toplarındada iyi değilBir daha para verip stoper.almayiz umarım 2 m üstü abi ultra manasız ya bana top oynasalar bari. Tüm sezon boyunca en büyük yatırımı stopere yaptık deli sacmasi valla sırf bunun için ergen gibi twittrda orda burda yazıcam bir daha stoper transferi yapmaya kalkarsak böyle saçma paralara bu Nelson da asla tekrar bu parayı görmez bence.
nedir olay üstad ben kaçırdım?![]()
vay be
O paraya harika 8 numara alabilirdim cikaldaou yaninaBir daha para verip stoper.almayiz umarım 2 m üstü abi ultra manasız ya bana top oynasalar bari. Tüm sezon boyunca en büyük yatırımı stopere yaptık deli sacmasi valla sırf bunun için ergen gibi twittrda orda burda yazıcam bir daha stoper transferi yapmaya kalkarsak böyle saçma paralara bu Nelson da asla tekrar bu parayı görmez bence.
Son tercihler duzgun olsa rakip ilk yaridan bitmişti inş alisacaklar.İleride doğru tercih yaparsak fark açarız hızlı çıktığımız her pozisyon tehlikeli oluyor
defans olarak bölgesini kaybediyor bazen , öyle olunca Luyindama ya da Nelson çıkıyor arkası boş kalıyor.Berkan 6 numara icin yetersiz. Orada oynayamaz.