⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Gol de bariz nelsonun hatası var orada adamını bırakıp öne gitmemeliydi arkası dönük Topçunun indirip dönene kadar müdahale şansı var arkada bomboş kaldı cornelius

Pva Hiç kademe anlayışı yok Orada bozmalıydı Cornelius u adam durdurup gol attı rahatça

•quod erat demonstrandum•

Bence Luyi'de hata dikkat edin Bakasetas boşluğu gördü hareketlendi Luyindama o kadar kanalize olmuş ki Nwakeame'nin 2li oyununa dalıp gitti.

Berkanın hiç sesi çıkmadı. 60 da felan Taylan girer gibi

Salah Firminho Mane

Moruţan Halilinho Kerem

NINTCHDBPICT000594408617.webp

Bir daha para verip stoper.almayiz umarım 2 m üstü abi ultra manasız ya bana top oynasalar bari. Tüm sezon boyunca en büyük yatırımı stopere yaptık deli sacmasi valla sırf bunun için ergen gibi twittrda orda burda yazıcam bir daha stoper transferi yapmaya kalkarsak böyle saçma paralara bu Nelson da asla tekrar bu parayı görmez bence.
Nelsona 7 vereceğimize Gedsona 15 vereydik bari, Nelson hava toplarındada iyi değil

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi derhal 3 stopere dönsek de olur. Zaten kanat oyunu oynamıyoruz geçiş hücumlarıyla bişeyler deniyoruz.

Muslera
Alpslan-luyi-nellson
Emre-taylan-berkan-pva
Cica-mroutan
Halil

buna dönelim bence. Kerem de kalabilir sahada ama cica ve morutan iyi kerem çıkar gibi sanki​

Bir daha para verip stoper.almayiz umarım 2 m üstü abi ultra manasız ya bana top oynasalar bari. Tüm sezon boyunca en büyük yatırımı stopere yaptık deli sacmasi valla sırf bunun için ergen gibi twittrda orda burda yazıcam bir daha stoper transferi yapmaya kalkarsak böyle saçma paralara bu Nelson da asla tekrar bu parayı görmez bence.
O paraya harika 8 numara alabilirdim cikaldaou yanina

Berkan 6 numara icin yetersiz. Orada oynayamaz.
defans olarak bölgesini kaybediyor bazen , öyle olunca Luyindama ya da Nelson çıkıyor arkası boş kalıyor.
ofansif olarak ama top yapamıyor hiç. Güven vermiyor o açıdan. Bu maça çat diye tek başına başlamasıda baskı yaratır.

Geri
Üst Alt