⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

-------------asso-------cica/Taylan/kerem
Morutan-------halil-------kerem
--------------------mosi----------------

Birde böyle cik.

gecen kasimpasa macinda babel girince mac bitmisti, bugün hem babel hem aytac girince mac bitmisti. 1 puan bu durumda yine iyi ben 0 diyordum. bir tane dogru degisikligi yok.

Nefret etmek degil gercekleri gormek terim oldugu surece iyi futbolda basarida gelmez

ikinciye gelince berkan aytac taylan babel yedlin bu adamlari izlemek icinmi taraftar para verecek he dersinki taraftar kotu gunde de taraftardir tamamda biz 30 milyon para harcayip bu takimi kurduk onumuzdeki 5 seneyi kaybettik bu adamlarin bircogu anadolu takimi topcusu maclar ilerledikce daha iyi goreceksiniz su Nelson nasil 7 milyon cicaldau nasil 6.5 milyon bu iki oyuncu parasina cillop gibi takim kurardin hafta ici lazio macindan korkuyorum cok kotu bir sonuc cikabilir Terim devre arasini gormez
Perşembe günü maç var. Bu değişiklikler olmak zorunda idi. Taylanla Aytacla çık bakalım Lazio maçına ne oluyor?

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar Fatih Terim eleştirilerine sonuna kadar katılıyorum ancak genç bir takım kurduk ve hemen yelkenleri suya indirmemek lazım bir durun allah aşkına

Biraz zaman geçsin hoca da bu kazmaları sokmamaya başlasın düzelir her şey hemen veryansına gerek yok bence

Allahı var maçtan önce trabzon bizi çok fena ezer diyordum.

On liberoya tecrübeli biri alinmaliydi. Bütün imkanlar seferber edilerek. Elneny çok uygun adaydi. Bu maçta oynasa hayatta ceviremezlerdi maçı. Bende genç oyuncu görünce seviniyorum ama bu takımın orta sahasina özellikle kaptan kıvamında tecrübeli adam şart.

ts üstün oynayan taraftı. girişimleri vardı. o girmese biri girecekti. bunu bir taraftar olarak sen de hissetmişsindir üstat

kadro kurgumuzda hata var maalesef. o yüzden böyle maçlar oynamaya devam ederiz.
Ortada olan oyun vardı Trabzon iyi takım, biraz daha alışsın bizim topçular inanıyorum güzel futbol gelecek Babel yedlin Aytaç bu takım topçusu değil ama

Hocanın Babel'de gördüğü
Ferrari-458-Speciale-1.jpg

Aslında olan

el-freni-kolu.jpg

Geri
Üst Alt