SL 21/22 H:5 | Başakşehir 2-0 Fenerbahçe | MS | 19 Eylül

Başak kimden puan alabilmiş fenerden alsın. Puan kaybı çok zor bu maç başak kümeye.

1863424_Istanbul_Buyuksehir_Belediye_Spor.jpg

Yedekler:

Danijel Aleksic
Atabey Cicek
Ahmed Kutucu

Son düzenleme:
Geçen sezonki maçta orta sahayı stopere koyan adam değil mi Aykut kocaman

Asagidaki heriflerden biri bile forma giyerse süpheyle yaklasirim.

VOLKAN BABACAN
TOLGA CİĞERCİ
ŞENER ÖZBAYRAKLI
MAHMUT TEKDEMİR
HASAN ALİ KALDIRIM
EDIN VISCA
DENİZ TÜRÜÇ

Bilindik senaryolari izlemeye hic gerek yok:

Ligde Sivas ve biraz da Karagümrük, Antep ve Konya dışında dişli Anadolu takımı kalmamış. Devre arasına kadar 4 favori önüne geleni yenecek gibi gözüküyor. Makas açılmış bu sene. Fener çok rahat alır diye düşünüyorum.

Ligde Sivas ve biraz da Karagümrük, Antep ve Konya dışında dişli Anadolu takımı kalmamış. Devre arasına kadar 4 favori önüne geleni yenecek gibi gözüküyor. Makas açılmış bu sene. Fener çok rahat alır diye düşünüyorum.

Yabancı sınırı effect.

eşofmanlının muhtemelen son macı ,oyuncuları kendi yerlerı dısında oynatıyor her mac ayrı sacmalıgı var

Aykut hoca rakip olarak fenerle oynadığında genelde puan alıyordu diye hatırlıyorum. Bakalım şimdi ne yapacak.

Yalnız guldbransen oynarsa o çocuk savunma arkası koşuları harika yapıyor. Fenerbahçe ise ofsayt taktiği de uyguluyor. Vururlarsa buradan vururlar feneri.

Aykut istifa etmiş diyolar ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bitik başakşehirin bitik eski fbli oyuncuları hoca beni oynatsa da fbye bir kıyak yapıp emekliliği garantiye alayım diye bekliyor

Fener en az 3 atar

Geri
Üst Alt