SL 21/22 H:5 | Başakşehir 2-0 Fenerbahçe | MS | 19 Eylül

Fenerde kadro planlamasinda buyuk hata yapti tonla stoper ve orta saha aldi ama forvetleri ve kanat oyunculari yok hucum yonunden bunlarda bizim gibi kısır bir takim olusturdu

Gecen sene forvetleri olsa rahatca sampiyon olacakken gidip yetersiz kazma gibi berishayi aldilar bir tek ellerinde valencia var samuel yetersiz pelkas ara sira parliyor serdarla atilla paslasip duruyor tek dogru yapilanmayi bjk yapti ve cl den elendikten sonra ellerini kollarini sallaya sallaya sampiyon olacaklar

yav ben küçük ekrandan izliyorum ama son pozisyonda penaltı yok mu

2 aykutun maçı biri Portekizli biri yerli aralarında tek fark bu geri kalan herşey aynı futbol adina

Kayseriyle oynayacakmışız hafta içi ve adamlar hatay deplasmanında 1-0 önde.
Yenerlerse 10 puan olacaklar bu akşam

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kayseri fena takim degil thiam ve emrah bassan etkili oyuncular gokhan sazdagida fena forvet degil ikinci ligin iyi adamlarindan bernard mensahida sayarsak bizden daha etkili hucum hatlari var umarim yeneriz ama hic bir mac kolay olmayacak

vay be kimse dikkat etmemiş herhalde

o kadar net bir penaltı verilmedi ki

var devreye nasıl girmedi anlamadım

Bizden ve fenerden birsey olmaz gibi. Bjk dun 0 - 2'den 3 - 2 yapinca olan yine Trabzonspor'a olacak gibi 😁
Gerci daha fener bali devreye girmedi

Birincisi fnere aldırırlar maçı, verilmeyen penaltı facia.
İkincisi biz fener mağlubiyetiyle avunacak camia mıyız. Kendimize bakalım önce.

vay be kimse dikkat etmemiş herhalde

o kadar net bir penaltı verilmedi ki

var devreye nasıl girmedi anlamadım

Golü görmek için son dakikada maçı açtım ve biter bitmez golün yerine bunu gösterdiler. Top ayaktan sekiyor ve bu yüzden penaltı değil. Ama tabiki ağlayacaklar maç sonunda 3 puan alsalar bile.

Birincisi fnere aldırırlar maçı, verilmeyen penaltı facia.
İkincisi biz fener mağlubiyetiyle avunacak camia mıyız. Kendimize bakalım önce.
Vallaha yenilgi sonrası fenerin marizlenmesi benim keyfimi azda olsa yerine getiriyor. Genetigimiz bu değiştiremeyiz renktas

Geri
Üst Alt